Cadde Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

24.02.2019 - 23:26 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 bu akşam 14. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Büyük bir heyecana sahne olan Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu ve ardından yapılan oylama sonucu eleme adayları açıklandı. Peki Survivor'da eleme adayları kimler oldu?

Survivorda eleme adayları kimler oldu Dokunulmazlığı hangi takım kazandı

Survivor 2019'da heyecan tüm hızıyla sürüyor. 3. hafta bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkan Survivor 2019'da bu akşam dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayları belli oldu. İşte Survivor'da bu akşam yaşananlar...

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2019'da bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Dün Türk takımının ilk dokunulmazlık oyununu kazanmasının ardından Survivor'da bu akşamki dokunulmazlık oyununu Yunan takımı 10-7 skorla kazandı ve final oyununa gidildi.

Finalde karşı karşıya gelen Türk ve Yunan takımları arasındaki mücadeleyi Yunan takımı 3-0 kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Türk takımı arasında konseye gidildi ve oylama yapıldı. Yapılan oylamada ilk eleme adayı Atakan oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isimlerden Ecem, Kaan'ın ismini verirken, Okay ise Bora'nın ismini verdi.

Böylelikle eleme adayları Atakan, Kaan ve Bora oldu...