Cadde Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? 4 Şubat Survivor 2019 Türkiye Yunanistan

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? 4 Şubat Survivor 2019 Türkiye Yunanistan

04.02.2019 - 23:21 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 bu akşam 3. yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Sevilen yarışmanın bu akşamki bölümünde ödül oyunu oynandı ve büyük heyecana sahne oldu. İşte 4 Şubat Survivor'da yaşananlar...

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı 4 Şubat Survivor 2019 Türkiye Yunanistan

Survivor 2019 hız kesmeden sürüyor. Cumartesi günü başlayan Survivor 2019, bu akşam 3. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı ve sembolleri kimler kazandı?

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ödülün zıpkın takımı olduğu ödül oyununu bu kez kazanan takım 10'a 4 skoruyla Yunan takımı oldu ve ödülün sahibi oldu.

SEMBOLLERİ KİMLER KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ödül oyununun yanı sıra sembol oyunları da oynandı. Türkiye takımı arasında kadınlar ve erkekler olmak üzere iki grupta oynanan oyunları kadınlarda Seda Ocak, erkeklerde ise Hakan Kanık kazanmayı başardı.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER?

Salı günü ekranlara gelecek ada konseyi öncesi dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Yunan takımında eleme adayları da belli oldu. Yunan halkının vereceği oylarla belli olacak eleme gecesinde adaylar Loulieta, Spyros ve Demi oldu.