Cadde Tamer Karadağlı Güney Kutbu’na gidecek

Tamer Karadağlı Güney Kutbu’na gidecek

30.01.2019 - 08:18 | Son Güncellenme:

Motosiklete olan tutkusuyla da bilinen, Türk sinemasının yanı sıra birçok uluslararası projede rol alan Tamer Karadağlı, uzun süre sonra ilk söyleşisini Black and Orange dergisine verdi.

Tamer Karadağlı Güney Kutbu’na gidecek

Harley Davidson motorunun üstünde , Fat Boy Grill & Bar’da poz verip söyleşi yapan Karadağlı motosiklet tutkusunun 1969 yılında izlediği Easy Rider filmiyle başladığını söyledi.
Oyuncu, geçtiğimiz yıl kızı Zeyno ile Amerika’da tırla yaptığı geziden sonra hayalindeki yeni rotasını da ilk kez Black and Orange dergisine açıkladı. Karadağlı “ Kızımla da paylaştım. Uygun şartlar oluştuktan sonra Güney Kutbu’na gitmek istiyoruz. Her insan hayal eder, ama bazıları hayallerini gerçekleştirir. Biz bu hayalin peşinden gidiyoruz. Birlikte Yeni Zelenda’ya gidip rafting yapıp oradan da buzkıran gemilerle ve köpeklerin çektiği kızaklarla Güney Kutbu’na gitmeyi planlıyoruz” dedi.
Tamer Karadağlı motosiklet üzerinde yaptığı uzun sürüşler sırasındaki bir anısını da şu şekilde paylaştı. “ Bir gezimizde Strugis’e gitmiştik. Güney Dakota’da 6.000 nüfuslu bir kasaba. Üzerimizde deri ceketler kuru kafalar var ama bazı arkadaşlarımız beyaz peynir olmadan kahvaltıya oturmam dedi. O an karar aldım, beyaz peynir isteyen biriyle artık Amerika’ya gitmeme kararı verdim!”