Cadde TANGONUN EFSANELERi GELiYOR

TANGONUN EFSANELERi GELiYOR

08.03.2014 - 19:39 | Son Güncellenme:

Müzik otoriteleri tarafından ‘Dünyanın Yaşayan En İyi Tango Orkestrası’ kabul edilen efsanevi Color Tango de Roberto Alvarez, ‘6. tanGO TO İstanbul Festivali’ kapsamında 10 Mart’ta Tİm Show Center’da ‘Color Tango Show’u sahneleyecek.

TANGONUN EFSANELERi GELiYOR

iSTANBUL’DA TANGO FESTiVALi

Haberin Devamı

İstanbul Tango Okulu’nun düzenlediği ‘tanGO TO İstanbul’ festivali tam gaz sürüyor. Festival kapsamında 10 Mart akşamı ‘Color Tango Show’ var

Bu yıl altıncısı düzenlenen tanGO TO İstanbul festivali, bugünlerde dünyaca ünlü tango sanatçılarını ağırlıyor. Festival tango dersleri, konuk dansçıların gösterileri, DJ performansları, tango ayakkabı-kıyafet standları ve fotoğraf sergilerini kapsıyor. Festivale bu yıl, tango sanatçıları Javier Rodriguez-Noelia Barsi, Sebastian Achaval-Roxana Suarez, Dana Frigoli -Adrian Ferreyra, Sebastian Jimenez-Maria Ines Bogado, Federico Naveira-Sabrino Masso, Eşref Tekinalp-Vanessa Gauch Arabacıoğlu katılacak.
Festivalin finalinde 10 Mart Pazartesi akşamı tango tutkunları için kaçırılmayacak bir performans gerçekleşecek. Klasik müzikle tangoyu harmanlayan, otoriteler tarafından dünyanın yaşayan ‘En iyi Tango Orkestrası’ kabul edilen Color Tango de Maestro Roberto Alvarez, dünya şampiyonu dansçılarıyla TİM Show Center’da sahneye çıkacak. Gösteri, seyircileri dans ve müzikleriyle büyüleyecek.