Cadde Tarantulanın günlüğü 800 TL

Tarantulanın günlüğü 800 TL

08.11.2016 - 07:41 | Son Güncellenme:

Tolga Çevik’in kızı Tuna ile kamera karşısına geçtiği ‘Sen Benim Her Şeyimsin’ filminde ilginç bir isim kamera karşısına geçti!

Tarantulanın günlüğü 800 TL

Sinemaseverlerin 2016’yı tebessümle bitirip, 2017’yi umutla karşılamaları için gün sayan 'Sen Benim HerŞeyim’sin, imrenilecek bir baba-kız hikayesini beyazperdeye taşıyacak. Kahkahası ve aksiyonu bol filmde bir de Arjantinli misafir var.

Tolga Çevik ve Melis Birkan’ın başrollerini paylaştığı filmin seti ‘tehlikeli’ bir oyuncuyu ağırladı. Latince adı Grammostora Porteri olan, 'Fufu' isimli tarantula, 'Sen Benim HerŞeyimsin’de rol almak için kamera karşısına geçti.

Tarantulalar arasında zehir etkisi düşük kabul edilen cinse ait olan 'Fufu', ilk oyunculuk deneyiminde günde 800 lira kazandı. Herhangi bir risk almamak adına greenbox teknolojisi kullanılaak çekilen sahnelerde, tarantulanın sahibi de sette bulundu.

Ana yurdu Arjantin, Şili ve Bolivya bölgesi olan 'Fufu', Türkiye’de nadir bulunan bir cinse mensup.

Haberin Devamı

Tolga Çevik’e, Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt’un eşlik ettiği filmi Tolga Örnek yönetti. TME Film yapımı 'Sen Benim HerŞeyimsin' filmi 9 Aralık’ta seyirciyle buluşacak. Milliyet Cadde