Cadde Tarık Akan ismi ölümsüzleştirildi!

Tarık Akan ismi ölümsüzleştirildi!

20.11.2016 - 10:58 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Belediyesi, sanatçı Tarık Akan’ın adını yaşatmak amacıyla Ulus Ambarlı Dere Parkı içerisinde bulunan kreşin ismini Tarık Akan Gündüz Çocuk ve Bakım evi yaparak oyuncunun ismini ölümsüzleştirdi.

Tarık Akan ismi ölümsüzleştirildi

Tarık Akan’ın adını yaşatmak amacıyla Ulus Ambarlı Dere Parkı içerisinde bulunan kreşin ismini Tarık Akan Gündüz Çocuk ve Bakım evi yaparak oyuncunun ismini ölümsüzleştirdi.

Haberin Devamı

Açılışın ardından ‘Çocuk Hakları Günü’ dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Beşiktaş Belediyesi eylül ayında hayatını kaybeden sanatçı Tarık Akan’ın ismini ölümsüzleştirmek amacıyla usta oyuncunun adının verildiği kreş açılışı gerçekleştirdi. Açılışın ardından çocuk hakları günü için düzenlenen programda Beşiktaş Belediyesi kreşi öğrencileri tarafından oluşan koro, şiirler okuyarak ve şarkılar söyleyerek bu anlamlı günü kutladı. Açılış ve etkinliğin bir arada gerçekleştiği programa Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, CHP Kahramanmaraş Eski Milletvekili Ali Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı. MESUT YILMAZ