Cadde Tatil bitti iş zamanı!

Tatil bitti iş zamanı!

27.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dokuz günlük bayram tatilini fırsat bilerek, İstanbul dışına çıkan ünlü isimler, şehre döndü. Atatürk Havalimanı’nda görüntülenen şarkıcı ve oyuncular, “Tatil bitti, şimdi iş zamanı” dedi.

Tatil bitti iş zamanı

Tek başına döndü

Haberin Devamı

Eski eşi Cem Yılmaz ve oğlu Kemal’le Bodrum’da tatil yapan Ahu Yağtu, daha sonra Çeşme’de yazın tadını çıkardı. Tek başına dönüş yapan oyuncu, yardımcısı tarafından karşılandı. Yağtu, muhabirlerin sorularını duymazlıktan geldi.

Tatil bitti iş zamanı

Eleştirilere yanıt

Beyazıt Öztürk,Kıbrıs dönüşü objektiflere takıldı. ‘O Ses Türkiye’ yarışmasıyla ekrana gelecek sunucu, “Jüride yer alıyorum” dedi. Öztürk, müzik bilgisi olmadığı için kendisini eleştirenlere yanıt verdi: “Başladıktan sonra görmeleri, biraz bekleyip, öyle yorum yapmaları lazım.”

Tatil bitti iş zamanı

Enerji depoladı

Esra Erol, Çeşme tatili sonrası oğlu Ömer’le görüntülendi.Yeni sezon öncesi enerji depoladığını belirten sunucu, “Artık çalışmaya başlayacağım” şeklinde konuştu.

Tatil bitti iş zamanı

‘Ben bile şaşırdım’

Bade İşçil, bayramı Bodrum’da geçirdi. Oğlu Azur’un babasıyla birlikte olduğunu söyleyen oyuncu, “Şimde yanına gidiyorum, ayrı kalınca çok özledim” dedi. ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde rol alan İşçil, yeni sezonda çok büyük sürprizler olacağını belirtti: “Ben bile senaryoyu okurken şaşırdım.”

Tatil bitti iş zamanı

Tatil bitti iş zamanı

Erdal Özyağcılar, Bodrum dönüşü keyifli haliyle dikkat çekti.