Cadde TEKNE SEVDASI ÜNLÜLERi BULUŞTURDU

TEKNE SEVDASI ÜNLÜLERi BULUŞTURDU

24.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

29’uncu Uluslararası İstanbul Shop&Miles Boat Show, Pendik’te açıldı. 300 teknenin sergilendiği fuar daha ilk günden iş, cemiyet ve sanat dünyasından onlarca ismin akınına uğradı

TEKNE SEVDASI ÜNLÜLERi BULUŞTURDU

- Pendik’teki Marintürk İstanbul City Port’ta açılan fuarda, boyları 3-50 metre arasında değişen 300 tekne alıcı bekliyor.
- Yelkenli, motor yat, katamaran ve mega yat olmak üzere fuarda yok yok. Teknelerin fiyatları 30 bin TL’den başlıyor. En pahalı tekneyse 17 milyon euro’luk fiyatıyla ‘Arethusa 154’.
- İlk günden itibaren iş, sanat, medya ve cemiyet hayatının tanınmış simaları fuardaydı. Pek çoğu kendi tekneleriyle deniz yoluyla geldi.
- Fuarı gezenler arasında Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Acun Ilıcalı, Oktay Kaynarca, Beyazıt Öztürk, Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, Nefise Karatay, Yılmaz-Mustafa Erdoğan, Erol Evgin ve Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç vardı.
- 29’uncu Uluslararası İstanbul Shop&Miles Boat Show, yarın sona erecek.


iŞTE FUAR’IN EN PAHALISI
Ardell firmasının 17 milyon euro etiketle fuara getirdiği 2008 yapımı ‘Arethusa 154’, 16 knot hıza ulaşabiliyor. Megayat, 47.8 metre boya, 9 metre ene sahip. Asansörlü yatta, ileri teknoloji kullanılmış. Süper lüks kamara ve ortak yerleşim alanlarının yanı sıra içinde SPA, sauna ve hamam da bulunuyor.