Cadde Telefon rehberi değil, aşk defteri

Telefon rehberi değil, aşk defteri

05.02.2009 - 00:55 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde 28 yaşına giren Justin Timberlake’e sevgilisi Jessica Biel tarafından düzenlenen sürpriz partinin yankıları sürerken çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyor.

Telefon rehberi değil, aşk defteri

İlişkilerinde iki yılı geride bırakan çift henüz evliliğe sıcak bakmasa da örnek çift olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Peki Hollywood’un ve müzik dünyasının en ünlü ve en güzel kadınlarıyla aşk yaşayan Justin Timberlake’in sevgilileri arasında bakalım kimler var?

Haberin Devamı

SCARLETT JOHANSSON
Cameron Diaz’dan ayrıldıktan kısa süre sonra Timberlake’in “What Goes Around” adlı şarkısının klibinde oynayan Scarlett Johansson ile aşk yaşadığı konuşulmuştu.

JANET JACKSON
Janet Jackson ile Timberlake 2002 yılında bir davette öpüşürken kameralara yakalanmıştı.

JENNA DEWAN
Timberlake‘in, Britney Spears ile 2002’de yaşadığı ayrılığın ardından yakınlaştığı Jenna Dewan ile ilişkisi platonik düzeyde kalmış. Dewan, aktör Channing Tatum ile nişanlanmış.

ALYSSA MILANO
Sürekli partilerde birlikte görüntülenen “Charmed “ yıldızı Alyssa Milanı ile Timberlake hakkında 2003 yılında aşk söylentileri çıkmıştı.

CAMERON DIAZ
Hollywood’un ünlü sarışınlarından Cameron Diaz ile yaşadığı dört yıllık ilişkinin ardından yollarını ayıran Timberlake eski sevgilisinden kadınlarla ilgili çok şey öğrendiğini söylemişti.

Haberin Devamı

BRITNEY SPEARS
90’ların sonunda N Sync grubunun solisti iken Britney Spears ile birlik-telik yaşayan Timberlake şarkıcıyla 2002 yılında yollarını ayırdı.

FERGIE
Josh Duhamel ile evlenmeden önce Black Eyed Peas grubu solisti Fergie Timberlake ile yakınlaşmıştı. 33 yaşındaki Fergie “Onunla gezdik, tozduk Hawaii’ye tatile gittik ve çok eğlendik ama ciddi bir şeyler yaşamadık “demişti.