Eğer bir ‘Hülya Avşar Show’dan söz ediyorsak; Hülya Avşar’ı tanıdığımız günden beri sürüyor. Bu şovun tortusundan ne kaldı Hülya Avşar’a? Belki “Bu işlerin raconu böyle” diye düşünerek oynadığı ‘şımarık kız’ rolünün artık faydası olmadığını; egosunun da şişecek yeri kalmadığını anladı sonunda…
‘Yetenek Sizsiniz’ ve ‘O Ses’in jüri koltuğunu bıraktıktan sonra, TV8’deki yeni ‘Hülya Avşar Show’un ilk bölümlerinde fena tökezledi Hülya Hanım. Sonra ışığını, dekorunu toparlayıp yeni bir başlangıç niyetiyle eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nu davet etti programına ve özetle “Beni niye aldattın?” diye sordu. “Erkek evinde bulamadığını dışarıda arar; Zehra doğduktan sonra beni ihmal ettin Hülya!” dedi Kaya Bey ve devam etti: “Her gece dışarı çıkıyordum ve sen bana eşlik etmedin, yalnız kaldım!”
Kaya Bey bununla da yetinmedi; “Ayrıldıktan sonra, evimize girip çıkan ve arkadaşımız dediğimiz erkeklerin seni ne kadar beğendiğini öğrendim sonradan; bunlar benim canımı acıttı…”
Bu kadarı biraz fazla değil mi?
Ayrılmış bir çiftin; halının altına süpürülmüş travmalarını masaya yatırması, dostluklarına yatırım yapması şahane de; bunu televizyonda yapmaları bambaşka bir konu.
Öte yandan Hülya Hanım’ın; o miladını doldurmuş şov programının ilgi görmesi için ağzıyla kuş tutmaya ihtiyacı var. Tutabildi mi peki? Bunu ileriki bölümlerde göreceğiz.
Bakalım tüm konukların mahremiyetini, kendininkini ettiği kadar kolay ihlal edebilecek mi…

Haberin Devamı

AYÇA ŞEN HOME OFFICE

Türkiye radyolarının şahsına münhasır kadını, nam-ı diğer ‘Başkan’ Ayça Şen; artık yayınlarına evinden devam ediyor. Sabahları 9.00-11.00 saatleri arasında eşi Tony ile birlikte şahane bir ‘drive time’ sonrası programı kotaran Ayça’ya ulaşmak için yapmanız gereken www.aycaevhali.com adresini tıklamak. Kendisiyle konuştum; “Artık kurumsal radyolarda bana da yer yok; yaşasın tam bağımsız Ayça!” dedi. Müzikten, hayattan bahseden DJ’lerin sayısının bilinçli olarak azaltıldığı, radyoculuğun otomasyon sistemleri arasında kaybolduğu şu günlerde oyumuz Ayça Şen Başkan’a… Kendisini sevdiğimiz doğrudur ama sevdamız aslen radyoculuğuna…

Haberin Devamı

KAYAHAN YAPMASA OLMAZDI

Kayahan’ı tanıyan bilir. Görmüş geçirmiş, deneyimli müzisyendir. Şarkıları, yorumu, kent ozanlığı kimseye benzemez; Kayahan kendi kulvarını bizzat açmıştır. Allah ömür versin, sağlığıyla ilgili zor günleri oldu; eşine, çocuklarına tutundu.
2014’ün çok ses getiren albümlerinden üçü ‘saygı’ albümleriydi. Mart ayında yayınlanan ‘Bir Eksiğiz’le Ahmet Kaya’ya selam yolladık. Müslüm Gürses’in ölüm yıldönümünde çıkan ‘Baba Şarkılar 2’, ilki kadar ilgi gördü. Yıl biterken bu kez sıra ‘Kayahan’ın En İyileri’ndeydi. Proje çok başarılı oldu. Piyasa kan ağlarken, hem fiziksel hem dijital satışıyla sektöre can verdi. Diğer iki saygı albümünden en büyük farkı; Kayahan’ın sağlığında yapılmış olması. Daha önemlisi albümün prodüktörlüğünü ve müzik direktörlüğünü bizzat Kayahan’ın üstlenmesi.
Kayahan; yaradılışı itibariyle bu albümün başında olmasaydı rahat edemezdi. ‘Saygı’ albümüne bile sahip çıktı, kimselere bırakmadı.

Haberin Devamı

BU TARZ KiMiNMiŞ?

Show TV’nin moda şov yarışması ‘Bu Tarz Benim’ geçen cumartesi final yaptı. Kavgası, gürültüsü, dedikodusu, atarı, gideri, Nurella’sı, Sebastian’ı, tansiyon aleti, kuşu üzerine çok konuştuk ama netice itibariyle hak edenler kazandı.
Finalde yarışan Ezgi Baylar, Aycan-Nurcan Kardeşler ve Ayşenur Balcı tüm yarışmacılar arasında beğenseniz de beğenmeseniz de ‘tarz’ sahibi olanlardı.
İlk sezonun ödülü Aycan-Nurcan Kardeşler’e gitti ama yarışmanın asıl kazananları Ayşenur Balcı ve yarışmadan erken ayrılan Nur Bozar olacak. Şöhret potansiyelleri açısından… Nurella da gönüllerin şampiyonu.