Cadde Tuba Ünsal'dan iki yeni proje

Tuba Ünsal'dan iki yeni proje

01.03.2019 - 08:57 | Son Güncellenme:

Oyuncu Tuba Ünsal, yapımcılığını üstlendiği iki yeni tiyatro ve sinema projesini açıkladı.

Tuba Ünsaldan iki yeni proje

Tuba Ünsal; Songül Öden'in 7 farklı kadın karakterini canlandıracağı, Ezel Akay’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu Sevilay Saral’a ait tek perdelik 'Lâl Hayal' tiyatro oyunu ve yeni sinema filmi 'Masallardan Geriye Kalan' için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Bir seneye yakın verilen emeğin sonucunda ortaya çıkan ‘Lâl Hayal’ oyunu, 24 Mart'ta Uniq İstanbul’da prömiyer yapacak. Oyunun ekibinde bir kadın koalisyonunun oluştuğunu belirten Tuba Ünsal, oyunun senaristi, müziği, produksiyon ve yaratıcı ekibinde de kadın egemenliğinin hakim olduğunu belirtti. Songül Öden ile aynı projede buluşan Ünsal, "Songül benim tiyatroda ustamdır, ondan çok şey öğrendim. Şimdi yapımcı olarak onun yanında olmaktan mutluyum" dedi.

Güzel oyuncu, Uğur Yağcıoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği 'Masallardan Geriye Kalan' filminde ise Özgür Çevik ile kamera karşına geçti. 'Asya' karakterini canlandıran Tuba Ünsal, görmeye alışık olmadığımız bir imaj ve karakterle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Tuba Ünsal, iki sezon boyunca kapalı gişe oynayan ve 'Yılın En İyi Tiyatro Oyunu' seçilen Kürk Mantolu Madonna'da hem oynamış hem de yapımcılığını üstlenmişti.