Cadde Ünlü mankenin klip kazası

Ünlü mankenin klip kazası

10.08.2010 - 12:32 | Son Güncellenme:

Tuğba Özay, Antalya, Akseki´deki Altınbeşik Mağarası´nda klip çekti Mağarada zor anlar yaşayan Özay, yattığı saldan yere düştü

Ünlü mankenin klip kazası

Ünlü mankenin klip kazası


Antalya'nın İbradı İlçesi´nde bulunan Altınbeşik Mağarası´nda ´Sen ve Sel´ isimli şarkısına klip çeken Tuğba Özay, "Diğer sanatçı arkadaşlarımızın onca paralar verip sadece bir stüdyoda çekim yaptıklarını görüyoruz. Baktığımız zaman kliplerin hepsi birbirine benziyor. Onlara tanıtımına katkı yapabilecekleri yerlerde klip çekmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

Manken ve şarkıcı Tuğba Özay klip çekimleri için Antalya´nın İbradı İlçesi´ne geldi. Albümünde yer alan ´Sen ve Sel´ adlı şarkıya dünyanın en büyük yeraltı mağaralarından biri olan Altınbeşik Mağarası´nda Eyüp Dirlik yönetmenliğinde klip çeken Özay şıklığıyla göz doldurdu. Klip çekimine 35 kişilik bir ekiple gelen Özay, klipte giydiği kıyafetler için 6 ayrı modacı ile çalıştığını söyledi. Doğal sarkıtların olduğu mağaradaki buz gibi suyun içinde de çekim yapan Tuğba Özay'ın heyecanlı olduğu görüldü. Gece yarısı saat 03.00´a kadar devam eden çekimler esnasında Tuğba Özay birkaç kez düşme tehlikesi de atlattı.

Gece yarısına kadar süren çekimler nedeniyle çok yorulduklarını belirten Özay, "Altınbeşik Mağarası´ndayız. Canla başla çalışıyoruz. Ama gerçekten burası nefis bir yer, şahane bir atmosfer. Türkiye´de daha önce böyle bir klip çalışması olmadı. Altınbeşik Mağarası çok önemli bir mağara. İnanıyorum ki, bu çekimden sonra bizim de buranın tanıtımına katkımız olacak" diye konuştu.

Türkiye´nin güzelliklerinin tanıtımı için diğer şarkıcılara da çağrıda bulunan Özay, "Diğer sanatçı arkadaşlarımızın onca paralar verip sadece bir stüdyoda çekim yaptıklarını görüyoruz. Baktığımız zaman kliplerin hepsi birbirine benziyor, mekanlar aynı. Onlara tanıtımına katkı yapabilecekleri yerlerde klip çekmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

Mağaradaki çekimlerde zor anlar yaşayan Tuğba Özay, gölette sal üzerinde yatarken dengesini kaybetti. Biranda suyun içine düşen Tuğba Özay bol bol güldü ve düşme anı kameralara işte böyle yansıdı

Yazarlar