Cadde Ünlü model kitabında ifşa etti! 'Küçükken annem taciz ediyordu'

Ünlü model kitabında ifşa etti! 'Küçükken annem taciz ediyordu'

04.07.2018 - 12:09 | Son Güncellenme:

Ünlü model Nikki DuBose, hayatında yaşadığı problemlerin kaynağının küçükken ailesinde gördüğü cinsel taciz vakası olduğunu ilk kez açıkladı; ABD modelin anlattıklarıyla çalkalandı.

Ünlü model kitabında ifşa etti Küçükken annem taciz ediyordu

33 yaşındaki model Nikki DuBose, 'kendisini koruması gereken kadının' elinde yaşadığı cinsel tacizin izleriyle hâlâ mücadele etmeye çalışıyor. Modelin anlattıklarına göre annesi, bebekliğinden 13 yaşına kadar ona cehennemi yaşattı.

Haberin Devamı

Annesi 13 yaşında durmuş olsa da hâlâ yaşadıklarının travması altında kalmış durumda.

Nikki DuBose, babası 2 yaşında hapse girince annesi tarafından büyütüldü. Akıl sağlığı sorunları ve alkol bağımlısı olan annesinin elle yaptığı tacizleri ve söylemleri banyo zamanında kötüleşiyordu.

Nikki, o zamanlarda annesinin kendisini taciz ettiğinde bunu anlamadığını ancak aklı ermeye başlayınca bunun farkına vardığını söyledi.

Nikki DuBose, ''Annem sadece annelik yapıyor sanıyordum. O benim annemdi ve başka bir şey anlamıyordum.'' diye konuştu. Nikki büyüdükçe annesinin tacizleri sıklaşıyordu.

''Ben 13 yaşımdayken bana zorla cinsellik içeren şeyler izletirdi'' diyen model, durumun tam olarak farkında bile olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Annesi onun internetten erkekler ile flört etmesini sağladı. Sahte bir hesap açarak kendi kızıyla flört bile etti. Nikki, lisedeyken sürekli kustuğunu ve yemek bozukluğuna sahip olduğunu belirtti. Ebeveynlerin durumun farkında iken onu umursamadı. Nikki, büyüyüp New York'a taşındı ama travmadan dolayı edindiği hastalıklar peşini bırakmadı.

Ünlü model yaşadıklarını böyle anlattı:
''Annem yüzünden yeme bozukluğum ve çoklu kişilik bozukluğum var. İlişkiden ilişkiye atlıyorum; seks bağımlısıyım. Annem 45 yaşında iken ölünce travmamı atlatmayı ve bunu yaşayan başkalarının sesi olmaya karar verdim.''