Cadde Ünlüler ‘Fener’ dedi

Ünlüler ‘Fener’ dedi

19.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sanat ve TV dünyasının tanınmış isimleri, yarınki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için tahminde bulundu. Çoğunluğun tahmini ‘Kanarya kazanır’ oldu

Ünlüler ‘Fener’ dedi

Türkiye’nin merakla beklediği Fenerbahçe - Galatasaray maçında ünlü isimler skor tahmini yaptı. Yarın Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılama öncesi tahminlerde öne çıkan takım, ev sahibi Fenerbahçe oldu. GS’li olan Burcu Esmersoy, “Skoru söylemeye içim el vermiyor ama 3-2 Fenerbahçe kazanır” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli olan manken Elif Ece Uzun “Gelenek bozulmaz 3-2 Fenerbahçe kazanır, İlk golü Moussa Sow atar” derken, Özge Borak, “Yedi kuşaktan bu yana FB’li olarak tabii ki biz kazanacağız. İlk golü Emmanuel Emenike atar. 2-1 kazanırız. Maçı büyük bir zevkle stadda izleyeceğim” sözleriyle takımına olan güvenini dile getirdi.

‘Bu yıl kazanacağız’

Galatasaraylı Selen Görgüzel’in, “Bu yıl kazanacağız. Skor 4-2 biter” sözleriyle dikkat çekerken, Çiğdem Batur, “2-1 GS alır. Gollerden birini ise Bruma atar” dedi. Sunucu Beyazıt Öztürk, “3-1 Fenerbahçe alır” şarkıcı Hande Yener, “2-1 Fenerbahçe” derken, oyuncu Yağmur Tanrısevsin ise, “GS’li arkadaşlar kızmasınlar ama dejavu yaşayacaklar. İkinci 6-0 vakası tekrar olur” şeklinde konuştu.