Cadde Ünlüler sandık başında

Ünlüler sandık başında

24.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Ünlü isimler İBB Başkanlığı seçimleri için sandığın yolunu tuttu. İşte yıldızların sandık başında görüntüleri...

Ünlüler sandık başında

Ünlüler sandık başında
Mustafa Sandal, Beykoz Ted Koleji’nde oy kullandı. Şarkıcı, “Amerika’da yoğun bir çalışmamız oldu. Ardından Göcek’te kısa bir tatil yapıp, buraya geldim” dedi. Sandal, sevgilisi Melis Sütşurup’la sosyal medyada birbirlerini sildikleri yönündeki haberlere ise, “Yazıldığı gibi bir ayrılık söz konusu yok, Paris’e tatile gittik. Sıkıntımız yok, biz iyiyiz, sadece teknik bir hata oldu” sözleriyle açıklık getirdi. SEÇKİN ŞENVARDAR

Görevimizi yaptık

Çağla Şıkel, 100. Yıl Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nda oy kullandı. Model, “Vatandaşlık görevimizi yaptık, hayırlı olsun” dedi.

Beşiktaş’ta oy kullanan İvana Sert, Instagram’dan “Vatanımıza hayırlar getirsin” notunu yazdı.

Ülkem için dua ediyorum
Ünlüler sandık başında
Acun Ilıcalı, Lütfi Banat İlkokulu’nda oy kullandı. Televizyoncu, ”İnşallah şehrimiz için hayırlı olur. Ülkem için dua ediyorum. ‘Gönlünden ne geçiyor?’ diye sorarsanız, ülkemizdeki gerilimin bir an önce bitmesini istiyorum. Umarım huzurlu günlerimizi tekrar yaşamaya başlarız” dedi.

İbrahim Kutluay, Lütfi Banat İlkokulu’nda oy kullandı. Eski milli basketbolcu, ”Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Candan Erçetin, Lütfi Banat İlkokulu’nda vatandaşlık görevini yerine getirdi. Şarkıcı, pusulasını sandığa bırakmamasının ardından görevlilerle, ”Bizim için kolay, gelip oy kullanıp gidiyoruz, siz yoruluyorsunuz” diye konuştu.

Şahan Gökbakar-Selin Ortaçlı çifti, oyunu Beykoz Ted Koleji’nde 1005 numaralı sandıkta kullandı.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, eşi ve kızıyla Beykoz Ted
Ünlüler sandık başında
Koleji’nde oy kullandı.

Caner Erkin-Şükran Ovalı çifti, Beykoz Ted Koleji’nde 1006 numaralı sandıkta oy kullandı.

Ozan Güven, oy kullanmak için Lütfi Banat İlkokulu’na gitti. Oyuncu, ”Hakkaniyetli, adetlili seçim olursa biz de her ay sandığa gitmek zorunda kalmayız” diye konuştu.

İstanbul kazanacak
Yalın, Lütfi Banat İlkokulu’nda oy verdi. Şarkıcı, ”Çok güzel bir şehirde yaşıyoruz, inşallah İstanbul kazanacak” diye konuştu.

Yavuz Seçkin, eşi Dicle ve kızı Asya Mila’yla Beykoz Ted Koleji’nde oy kullandı.

Murat Dalkılıç, Beykoz Ted Koleji’nde 1014 numaralı sandıkta oy kullandı. Şarkıcı, daha sonra korumaları eşliğinde okuldan ayrıldı.

Hayırlısı olsun
Cansu Dere, Tevfik Fikret İlköğretim Okulu’nda 1067 no’lu sandıkta oy kullandı. Oyuncu, “Bu kez iyi olur inşallah, hayırlısı olsun” diye konuştu.

Hadise, sandık başında çektirdiği kareyi “Oy ver” notuyla başladı.