Cadde Ünlülerin  CNN Türk buluşması

Ünlülerin  CNN Türk buluşması

21.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dört gün sürecek olan Kurban Bayramı’nda ünlü isimler CNN Türk’teki ‘Bayram Sohbetleri’ programında Nefise Karatay’a konuk oldu.

Ünlülerin  CNN Türk buluşması

CNN Türk’te ‘Bayram Sohbetleri’ programı bayram boyunca saat 13:20 ve 16:20’de ekrana gelecek. Birbirinden ünlü isimler neşeli sohbetleriyle bayramda Nefise Karatay’a konuk oldu.

Haberin Devamı

Bayramın birinci günü ilk konuk Ayhan Sicimoğlu oldu. Sicimoğlu, yelkenden mantar avına, seyahatten arkeolojiye kadar pek çok hobisini izleyiciyle paylaşacak. 16:20’deki programda ise Rasim Öztekin, 30 yıllık tiyatro yaşamını anlatacak. İkinci gün ‘Bayram Sohbetleri’nin ilk konuğu Demet Sağıroğlu oldu. Sanatçı, albüm çalışması ‘Açık Çay’ı, Amerika’daki hayatını ve özlediği bayramları Karatay’a anlatacak. Bayramın ikinci günü 16:20’de usta gazeteci Güneri Cıvaoğlu, mesleğini, ‘Şeffaf Oda’ programının sırrını, 50 yılı geride bırakan evliliğini samimi bir sohbetle anlatacak.

Ünlülerin  CNN Türk buluşması

Samimi sohbetler

Bayramın üçüncü günü ilk olarak Nilgün Belgün izleyicilerle buluşacak. Belgün, renkli aile hayatını, ‘Aşk ve Komedi’ oyununun hikayesini Karatay’a anlatacak. 16:20’deki programa ise efsanevi MFÖ grubundan Fuat Güner, inşaat mühendisliğinden müziğe uzanan sanat yaşamını paylaşacak.

Haberin Devamı

Bayramın son gününde de ilk programın konuğu Demet Şener oldu. Şener, hayatının kırılma noktası olan güzellik yarışmasını, ailesi ve bayram alışkanlıklarını samimi söyleşisinde paylaşacak. Programın son konuğu Behzat Gerçeker olacak. Gerçeker, ‘ENBE 2018’ albümünü ve yıldız sanatçılarla işbirliklerini anlatacak.