Cadde Vatan Şaşmaz: Bu da bizim mesleki zekatımız

Vatan Şaşmaz: Bu da bizim mesleki zekatımız

23.06.2016 - 17:13 | Son Güncellenme:

Kosova Prizren Down Sendromlular Derneği yararına düzenlenen iftar yemeğine katılan Vatan Şaşmaz, "Bizim mesleğimizin de bir mesleki zekat bölümü var" dedi.

Vatan Şaşmaz: Bu da bizim mesleki zekatımız

Yıldız Teknik Üniversitesi, Engelsiz Yaşam Vakfı ve Kızılay tarafından düzenlenen Kosova Prizren Down Sendromlular Derneği yararına iftar yemeği düzenledi. İftara katılanlar arasında sunucu Vatan Şaşmaz da yer aldı.

Haberin Devamı

Uçankuş'ta yer alan habere göre; Şaşmaz, gecenin önemini "Ramazan ayı kendi içimize dönmek ve kendimizi dinlemek için bir fırsat. Aynı zamanda da birkaç küçük iyiliğin köşesinde bulunuyor olabilmek güzel bir duygu" sözleriyle dile getirdi.

Mümkün oldukça bu tür projelerde yer aldığını belirten ünlü sunucu, "Bizim mesleğimizin de bir mesleki zekat bölümü var. Hayranlarla resim çektirmek güzel, selfieler güzel ama bazen de vermek lazım. Her zaman evde oturarak bu işi yapamazsınız. Sırça köşklerde saklanarak bu işi yapamazsınız. Bazen veren elde olmak lazım. Bu da bizim mesleki zekatlarımızdan bir tanesi. Arkadaşlarıma her zaman iyilik yapmaya davet ederim ama kim yapar kim yapmaz bilemem. Ben kendimi çalışanlardan grubunda görürüm" dedi.