Cadde 'Vatanım Sensin'in reyting zaferi

'Vatanım Sensin'in reyting zaferi

11.11.2016 - 16:13 | Son Güncellenme:

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan’ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yanı sıra Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka ve Hakan Salınmış gibi önemli isimlerin yer aldığı 'Vatanım Sensin' dizisi, dün yayınlanan bölümü ile reyting yarışında zirveye adını yazdırdı.

Vatanım Sensinin reyting zaferi

'Vatanım Sensin'in dün akşam Kanal D'de ekrana gelen yeni bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 7.71 reyting 18.38 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 11.12 reyting 28.09 izlenme payı, ABC 1’de ise 10.48 reyting, 24.62 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı oldu.

Haberin Devamı

Sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında olmayı başaran dizi, #VatanımSensin hashtag’i ile Türkiye listesinde TT oldu. Saat 17.24’te TT’ye giren ve ilk sıraya yükselen dizi 54.472 adet tweet alarak, yaklaşık 11 saat zirvede kaldı.
10 Kasım fragmanı ile internet ve sosyal medyada da adından söz ettiren dizi, TT WorldWide’da zirveyi kimseye bırakmadı. Daha önce ayrı ayrı ve birlikte rol aldıkları diziler ile uluslararası hayran kitlesine sahip olan Halit Ergenç & Bergüzar Korel çiftinin yer aldığı Vatanım Sensin, TT WorldWide da birinci sıraya kadar yükseldi ve dünyanın en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı.

Büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesini ekrana taşıyan 'Vatanım Sensin' dizisi, yeni bölüm ile 17 Kasım Perşembe günü Kanal D’de yayınlanacak.