Cadde Veda Mektubu'nda heyecan dorukta! 'Anneme yazdığınız mektubu okudum!'

Veda Mektubu'nda heyecan dorukta! 'Anneme yazdığınız mektubu okudum!'

27.03.2023 - 23:51 | Son Güncellenme:

Son bölüm heyecanı doruklarında bırakan ‘Veda Mektubu’ aynı heyecanla yeni bölüme başladı. Ziya'yı öpen Alanur, Aslı’yı şoke etti. Odaya geçip konuşmak isteyen Aslı annesine çıkıştı. Alanur'un "Her şeyi senin için yapıyorum" demesine karşılık Aslı, "Benim için mi öptün kayınpederimi?" dedi.

Selin Ceylan / milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Kanal D’nin; yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi 'Veda Mektubu', yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin 27 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde hep özlemini kurduğu aileye kavuştuğunu söyleyen Aslı’ya Alanur alaycı bir gülüş attı.

O sırada Mehmet içeri girdi. Bir şeylerden şüphelenen Seher, Ziya’nın karşısına çıkınca Ziya ürktü. Sonrasında gece sahura kalkacakları için erkenden kalkma kararı aldılar. Mehmet Aslı’nın arkadaşlarından hoşlanmadığını açıkça belirtti. Mehmet ‘mektup’ olayı yüzünden hala şüpheliydi. Ziya Alanur’un öpücüğünden sonra bütün geçmiş gözlerinin önünden geçti, "Unutma, bizden bir şey olmaz" cümlesi kulaklarında çınladı.

VEDA MEKTUBU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

SİNİRLENİP SOFRADAN KALKTI

Aslı sahur sofrasında Hatice ve ailesini görünce sinirlendi ve sofradan kalktı. Mehmet onu sakinleştirince yeniden aşağı indiler.

Veda Mektubunda heyecan dorukta Anneme yazdığınız mektubu okudum

ZİYA, ALANUR'UN YANINA GİTTİ

Dün gece olanlara bir açıklama bekleyen Ziya aramalarına geri dönmeyince Alanur’un yanına gitti. Çocuklarının durumunu konuşmaya başlayınca Ziya, "Sen onların mı yuvasını dağıtmak istiyorsun benimkini mi?" dedi. Alanur’a rest çektikten sonra ‘Sakın beni sınama! Ne beni ne ailemi" dedi ve arkasını dönüp gitmek istedi.

Alanur, "Seni çok seviyorum, sana çok aşığım. Ne olur karını bırak beni al" dedi alaycı bir tavırla. Sonra da isyan etti "Her şey senin tek sözüne bakardı bu evlilik olmazdı" dedi.

"GEÇMİŞİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUMDUR BELKİ"

Ziya Alanur’la dalga geçerek "Geçmişi değiştirmeye çalışıyorumdur belki" dedi. Alanur’un şaşırdığını görünce dalga geçtiğini belli edip oradan ayrıldı.

ALANUR, MİNA'YI İPTEN ALDI- İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"BEN HAMİLE DEĞİLİM"

Mukabele’deki kadınların Aslı’nının sosyal medya hesaplarını görmesi Seher’i şoke etti. Evdekilerin de Hatice yüzünden Aslı’nın üzerine gitmesi Aslı’yı çıldırttı. Salona gidip "Ben hamile değilim, kuma hiç değilim!" deyip çıktı.

ASLI'YA TOKAT ATTI

Bunun üzerine herkes gittikten sonra Seher, Aslı’yı kenara çekip sosyal medya paylaşımları için ‘teşhircilik’le suçladı. Bunu kabul edemeyen Aslı saygısızlık etmemek için "Bu konuşma haddini aşıyor" dedi ve gitmek istedi. Bunun üzerine "Sen bana had mi bildireceksin!" diyen Seher Aslı’ya tokat attı.

Haberin Devamı

Veda Mektubunda heyecan dorukta Anneme yazdığınız mektubu okudum

MEHMET HER ŞEYİ ÖĞRENDİ

Bunun üzerine Aslı arkadaşına çekip gitti. Mehmet’i aramak istedi ama aramadı. Eve gelip olanları annesinden duyan Mehmet ısrarla aradı ama Aslı açmadı. Mehmet, sonrasında annesinin tokat attığını öğrendi. Aslı’nın saygısızlık yaptığını kabul etmedi ve annesinin karısından özür dilemesi gerektiğini söyledi.

ASLI'NIN GÖNLÜNÜ ALMAYI BAŞARDI- İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ASLI'YI GİDİP ALDI

Aslı olanlardan sonra bir yere gidip eğlenmek istedi. Mehmet aramak için Alanur’un yanına gitti. Eğlence mekanında dans ederken içeri giren Mehmet, Aslı’yı alıp çıkardı. İsyan eden Aslı’ya sarıldı, öptü. Aslı, sokulmak istenen kalıba girmeyeceğini söyledi. Mehmet, ondan böyle bir şeyi asla istemediğini ve bu eli o yüzden tutmadığını söyledi. Aslı tereddüt içindeyken evin yolunu tuttular.

Veda Mektubunda heyecan dorukta Anneme yazdığınız mektubu okudum

Haberin Devamı

SEHER'İN ZORUNA GİTTİ

Mehmet ailesi için olan düşüncelerini değiştirmek Aslı'ya için bir süre dil döktü ve eve döndüler. Mehmet eve döndüğünde annesini karısından özür diletti. Aslı’dan özür dilemek Seher’in çok zoruna gitti. Mehmet olayı kapattıktan sonra mekandaki hareketleri yüzünden tartışmaya başladı. Durumu anlattı ve böyle bir şeyi bir daha yapmamasını söyledi.
Sonra romantik bir öpücükle odalarına geçtiler.

Veda Mektubunda heyecan dorukta Anneme yazdığınız mektubu okudum

Sabah Aslı arkadaşıyla buluştuğunda Mehmet’in kardeşi aradı ve karakolda olduğunu söyledi. Mina’ya yardım edebilmek için Beste’yi aradı. Alanur telefonu dinledi. Hemen karakola gitti ve şirketin avukatıyla olayı halletti. Aslı olanları Mehmet’e anlatmak için Mina’ya söyledi. Mina Mehmet’i aramaması için yalvardı.

"BEN SİZİN YAZDIĞINIZ VEDA MEKTUBU'NU OKUDUM"

Alanur yardım etmesiyle Mina’yı kendine hayran bıraktı. Tabii ki Alanur’un başka bir planı vardı. ‘Benim kızımın sosyal medya paylaşımlarına bakacağına kendi kızının sakladıklarına mı baksan diyorum?’ diye mesaj attı ve fotoğrafını gönderdi. Seher mutfaktan merdaneyi kaptığı gibi kızının odasına gitti ve doğruyu söylemesi için onu zorladı. Doğru yanıtı alamayınca kıyameti kopardı. Olaylardan sonra Aslı Ziya’yla Seher de Mehmetle konuştu. Mehmet olanlara çok sinirlendi. Aslı her şeyi bildiğini Ziya’yla konuştu ve "Ben sizin yazdığınız mektubu okudum!" dedi.

Haberin Devamı

Bunu duyan Ziya şoke oldu.