Vedat Milor

Vedat Milor

Tüm Yazıları

İstanbul Modern’in eğitim programlarını destekleyerek 2014 yılında da çocuk ve gençlerin eğitimine olanak yaratmak amacıyla bu yıl beşincisi düzenlenen “Gala Modern”, 14 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul Modern’de gerçekleşecek. Gecede, müzenin eğitim etkinlikleri yararına ‘destek yarışı’ gerçekleştirilecek.

JAZZ COMPANY’DE LİRİK MELODİLER

Taksim’de Elite World İstanbul Otel bünyesinde yer alan Jazz Company’de 21 Aralık’ta “Lirik Proje” performansı gerçekleşecek. Gazeteci ve iletişim danışmanı Çağlayan Kent ise “Lirik Proje” ile müziğe dönüyor. Pastaga Caz, Fötr Blues Band gibi ünlü isim ve gruplar da her cuma ve cumartesi akşamı sahne alacak.

Haberin Devamı

EĞiTiME DESTEK YARIŞI

Funk, R&B ve Soul’un önemli gruplarından FOURinthePOCKET, 6 ay boyunca ayda bir kez Babylon’da müzikseverlerle buluşacak. “FOURinthePOCKET ile Birlikte Hayata” projesiyle ilk konserini cumartesi gecesi verecek olan grup; Erykah Badu, Jill Scott ve Meshell N’degeocello gibi müzisyenlerin parçalarını sıradışı tarzıyla yorumlayacak. Biletix’ten temin edilebilecek bilet fiyatı 33.75 TL.

AYLİN ASLIM TÜRKiYE’Yi DOLAŞIYOR

Türk rock müziğinin önemli vokallerinden Aylin Aslım, son albümü “Zümrüdüanka”nın 26 Ekim’de İstanbul’da başlayan Türkiye turnesine devam ediyor. Şarkıcı, önümüzdeki konserlerinde yeni şarkılarının yanı sıra, 13 yıllık müzik kariyeri boyunca hayranlarıyla buluşturduğu en sevilen şarkılarını da seslendirecek. Aslım’ın yeni şehirlerin de eklendiği Türkiye turnesinin tam takvimi ise şöyle:

* 14 Aralık Cumartesi Kadıköy Sahne
* 18 Aralık Çarşamba Radıo Pub, Sakarya
* 20 Aralık Cuma Beyoğlu Hayal Kahvesi
* 16 Ocak Perşembe If Performance Hall, Ankara
* 21 Ocak Salı Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi
* 24 Ocak Cuma Beyoğlu Hayal Kahvesi