Cadde 'Yapımcıları tebrik etmeliyiz'

'Yapımcıları tebrik etmeliyiz'

26.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Leonardo DiCaprio, dijital yayın platformlarının sinema sektörünü yavaşça ele geçirdiğini belirterek, “Yapımcıları böylesine bir risk alabildikleri için tebrik etmeliyiz” dedi.

Yapımcıları tebrik etmeliyiz

ABD’li oyuncu Leonardo DiCaprio, içinde bulunduğumuz dönemde Hollywood’da kullanılan stüdyo sistemlerinin yaratıcılığı önlediğini, bu nedenle yapımcıların sinema dışındaki yayın platformlarına yöneldiğini söyledi. Esquire dergisine konuşan 43 yaşındaki aktör, bu durumun sinemanın geleceği açısından sağlıklı olmadığını belirterek, “Sessiz sinemadan beri bu sektördeymişim gibi oynamak istemiyorum. İçinde bulunduğumuz projelerin nesilleri tehlike altında... Bence yapımcıları böylesine bir risk alabildikleri için tebrik etmeliyiz” dedi.

DiCaprio, genç jenerasyonla ilgili fikirlerini ise şöyle anlattı: “The Godfather’, ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest’, ‘All the President’s Men’ filmlerini izlememiş 20 yaşındaki insanların fazlalığını görmek, beni korkutuyor. Bu eserler, benim için kutsaldır. Onlar daha kısa ve hızlı şeyler istiyorlar, yayın platformları da böyle çalışıyor. Eğer beğenmezseniz, bir diğerine geçebiliyorsunuz” dedi.