Cadde Yarbay Songül’ü rüyasında gördü

Yarbay Songül’ü rüyasında gördü

02.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şırnak’ta 13 askerin şehit olduğu helikopter kazası ünlü isimleri yasa boğdu. Demet Akalın, Yarbay Songül Yakut’u rüyasında gördüğünü söyledi

Yarbay  Songül’ü rüyasında gördü

Ünlü isimler, 13 askerin şehit olduğu Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesindeki helikopter kazasından sonra sosyal medyada sayfalarını kararttı. Neredeyse tüm ünlüler başsağlığı mesajı yazarken Demet Akalın, hayatını kaybeden jandarmanın ilk kadın komutanı Yarbay Songül Yakut’u rüyasında gördüğünü Instagram’dan “O kadar üzüldüm ki rüyamda, ‘Korkmadım’ dedi. Allah rahmet eylesin. Başımız sağ olsun” notuyla paylaştı. Daha önce haber için bölgeye giden Star TV Ana Haber sunucusu Nazlı Çelik ise şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın ve Yakut’la olan karelerini paylaştı. Sunucu, Yakut için, “Acılar tarifsiz. Dün yan yana oturup, memleket sevdasını konuşuyorsun, dertlerinde kayboluyorsun. Bugün şehit haberini alıyorsun. Onlar ülkenin görünmez kahramanları, aramızdan yine sessizce gittiler” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Haberin Devamı

‘Çığlık attım’

Terörle mücadeleyi anlatan, ‘Savaşçı’ dizisinde Yüzbaşı Kağan Bozok’u canlandıran Berk Oktay, askeri kamuflajıyla çektirdiği fotoğrafına, “Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için... Şehitlerimizin ruhu şad olsun” diyerek Türkiye bayrağı emojisi koydu. Asker kızı olan Özge Ulusoy, “Oturduğum yerde çığlık attım. Allah’ım rahmet eylesin, geri kalanlara sabır versin” dedi. ‘Ulusal yas’ etiketi yapan Gülben Ergen ise “Gece yattığımızda, rahat uyuyalım diye canına kıyılma pahasına uyumayan Mehmetçiklerimize minnet ve saygının gereğidir sessizlik” notunu paylaştı.

‘Unutanın kalbi kurusun’

Oktay Kaynarca: Koçlarım yürümüş Hakk’a aslan gibi... 13’ü birde sırt sırta, sırtlarında bayrak ve millet... Sizi unutanın kalbi kurusun kardeşlerim. Hadise: Bu acı çok büyük. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Ajda Pekkan: Helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden 13 şehidimize Allah’tan rahmet, yüce Türk milletine başsağlığı dilerim. Burcu Esmersoy: Yüreğimiz yandı. Ailelerine sabır versin. Milletimizin başı sağ olsun.