Cadde Yeni yıl coşkusu... Kıbrıs ve İstanbul’da yaşanacak

Yeni yıl coşkusu... Kıbrıs ve İstanbul’da yaşanacak

27.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ünlü isimler, 31 Aralık gecesi en güzel şarkılarını sevenleri için söyleyecek. İstanbul ve Kıbrıs’ta sahne alacak olan şarkıcılar, hazırlıklarına aylar öncesinden başladı

Yeni yıl coşkusu... Kıbrıs ve İstanbul’da yaşanacak

Her sene olduğu gibi ünlü isimler, yeni yılda İstanbul ve Kıbrıs başta olmak üzere, birçok ilde sahneye çıkacak. Yeşilköy’deki Wow İstanbul Hotel’de Cengiz Kurtoğlu, Zara ve Kutsi aynı salonda şarkılarını seslendirirken, 2018’in ilk dakikalarında, bir araya gelip düet yapacak.

Haberin Devamı

Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel’de Demet Akalın, Merve Özbey ve Okan Kurt da aynı sahneyi paylaşacak. Aynı otelin Beykoz Konser Salonu’nda ise Erdem Kınay ve İkizler sevenleriyle yeni yılı karşılayacak. Betül Demir ise, Hurry Inn Hotel’de özel olarak hazırlattığı Fouad Sarkis imzalı dört farklı kostümle, davetlilere görsel şölen yaşatacak. Hande Yener de Pullman İstanbul Airport Hotel’de yaklaşık 2 bin 500 kişiye seslenecek. ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında jüri üyeliği yapan Yıldız Tilbe, Hilton İstanbul Bosphorus’da fenomen parçalarını hayranlarıyla paylaşırken, Rober Hatemo Conrad Hotel’de unutulmaz parçalarını seslendirecek.

Yavru Vatan Kıbrıs’ta da ünlüler geçidi yaşanacak. Onlarca isim otellerde sahneye çıkarak, hayranlarının yeni yılını kutlayacak. Megastar Tarkan Elexus, Deniz Seki Malpas, Funda Arar Nuh’un Gemisi Deluxe, Volkan Konak Golden Tulip, Ebru Gündeş Cratos Premium, Muazzez Ersoy Kaya Artemis Resort, Gülben Ergen Arkın Palm Beach, Haluk Levent Grand Pasha, Aşkın Nur Yengi Rocks, Linet Colony ve Murat Boz ile Gülşen ise Les Ambassadeur’da 2018’i hayranlarıyla kutlayacak.

Haberin Devamı

Kim, nerede sahneye çıkacak?

Ebru Yaşar - Afyon May Thermal Resort Hotel
Bülent Ersoy - Antalya Royal Seginus Hotel
Altay - Kuşadası Korumar Efhesus Resort Hotel
Fatma İşcan - İzmir Euphoria Aegean Resort Hotel
Erkan Güleryüz - Antalya Rixos Downtown Hotel
Soner Arıca - Ankara Hilton Garden Inn
Sibel Tüzün - Antalya Akra Barut Otel
Serkan Kaya - Ankara Sheraton Otel
Berkay - İzmir Kaya Termal Otel ve Ooze Venue