Cadde Yıldız yağmuru

Yıldız yağmuru

04.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sezon sonu ekranlara veda edecek ‘Karadayı’ ve ‘Medcezir’in yıldızları MGD gecesinden ödüllerle ayrıldı

Yıldız yağmuru

Magazin Gazetecileri Derneği’nin Altın Objektif Ödülleri, CVK Park Bosphorus Hotel’de sahiplerini buldu. ‘Medcezir’in başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy şıklıklarıyla dikkat çekti.
‘EN İyi Kadın Oyuncu’ seçilen Bergüzar Korel’e, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü alan Kenan İmir-zalıoğlu eşlik etti. Magazin servisimiz de geceden dört ödülle döndü.

Haberin Devamı

MGD ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri önceki akşam gerçekleşti. Şıklık yarışının yaşandığı gecede Cadde dört ödüle layık görüldü

Bu yıl 21’incisi düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Altın Objektif Ödül Töreni önceki akşam CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirildi.
MGD Başkanı Sinan Tosun ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde, Lera Fresca ve Nude sponsorluğunda gerçekleştirilen geceye, televizyon, sinema, sahne ve müzik dünyasının ünlü isimleri ve gazeteciler katıldı.
Özge Borak ve Emre Karayel’in sunuculuğunu üstlendiği törende, gecenin yıldızları, sezon sonu final yapacak olan ‘Karadayı’ ve ‘Medcezir’ dizilerinin oyuncuları oldu. Ödül alan ‘Karadayı’ ve ‘Medcezir’ dizisinin oyuncu kadrosu sahneye çıkarak poz verdi. Gecenin en dikkat çekici isimleri arasında yer alan Bergüzar Korel ve Serenay Sarıkaya, aldıkları ödüllerin ardından dostlarıyla selfie çekildi.

Haberin Devamı

Cadde’ye dört ödül

Milliyet gazetesi magazin servisi, geceden dört ödülle ayrıldı. Muhabirlerimiz Umut Ünver, ‘Cem Yılmaz ve Ayşe Hatun Önal aşkı’ haberiyle ‘Yılın En İyi Haberi’ ödülüne layık görülürken, Melis Güvenç Mustafa Erdoğan röportajıyla ‘Yılın En İyi Röportajı’ ödülünü kazandı. Ebru Gündeş’in babası Remzi Gündeş röportajıyla Mesut Yılmaz ‘Yılın En İyi Röportajı’ ödülünü alırken, Emrah Akçaay da ‘Sertab Erener ve Demir Demirkan’ın ayrılığı’ haberiyle ‘Yılın En İyi Fotoğrafı’ dalında ödüle layık görüldü.