Cadde Yılın düğünleri!

Yılın düğünleri!

29.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

2020’de dünyayı saran pandemi nedeniyle ertelendikçe ertelenen düğünler, 2021’de yapıldı. Hollywood dünyasının ünlü isimleri de sevdiği insanlarla mutluluğa “Evet” dedi. İşte 2021’de dünyaevine giren yıldızlar...

Yılın düğünleri

Lily Collins-Charlie McDowell

Haberin Devamı

Oyuncu Lily Collins ve yönetmen Charlie McDowell, bir yıllık nişanlılığın ardından 4 Eylül’de Kolorado’da evlendi. Ralph Lauren imalı gelinlik giyen aktris, töreni, “Masalsı” şeklinde yorumlamıştı.

Kimberly Perry-Johnny Costello

The Band Perry’nin solisti Kimberly Perry ve Johnny Costello, geçtiğimiz Noel günü altı ay önce evlendiklerini duyurdu. Las Vegas’ta temmuz ayında gerçekleşen düğünden kareleri yayınlayan şarkıcı, her gün şükrettiğini belirtti.

Lady Kitty Spencer- Michael Lewis

Prenses Diana’nın yeğeni Lady Kitty Spencer, moda milyarderi Michael Lewis ile Roma’da dünyaevine girdi. 24 Temmuz’da Villa Aldobrandini’de gerçekleşen törende Spencer, beş farklı gelinlik giydi. İkili, birlikte görüntülendikten altı ay sonra, Ocak 2020’de nişanlanmıştı.

Haberin Devamı

Ariana Grande-Dalton Gomez

Şarkıcı Ariana Grande ve Dalton Gomez, geçtiğimiz mayıs ayında Grande’nin Montecito’daki çiftlik evinde mutluluğa “Evet” dedi. Düğüne 20’den az sayıda davetlinin katıldı. 2020 yılının başlarında çıkmaya başlayan ikili, senenin sonunda evlilik kararı almıştı.

Nicolas Cage-Riko Shibata

Nicolas Cage, beşinci kez evlendi. Oyuncu, hayatını kaybeden babası August Coppola’nın doğum günü olan 16 Şubat’ta Las Vegas’taki Wynn Hotel’de sevgilisi Riko Shibata ile nikah kıydı. İkili, Japonya Shiga’da tanışmıştı.

Gwen Stefani-Blake Shelton

2015 yılında çıkmaya başlayan ve 2020 Ekim’inde nişanlanan Gwen Stefani ve Blake Shelton, 3 Temmuz’da Shelton’ın Oklahoma’daki çiftliğinde nikah kıydı. 40 davetlinin katıldığı düğün töreninde Stefani, iki gelinlik giydi.

Paris Hilton-Carter Reum

Dünya jet sosyetesinin en çok partileyen bekarlarından Paris Hilton, Carter Reum ile geçtiğimiz kasım ayında dünyaevine girdi. Daha önce üç kez nişan atan Hilton, Reum ile ilişkisini Nisan 2020’de açıklamış, ikili Şubat 2021’de yüzük takmıştı.

DERLEYEN: EDA ÜTÜK