Cadde Yılmaz Erdoğan’a yoğun ilgi

Yılmaz Erdoğan’a yoğun ilgi

13.08.2018 - 10:14 | Son Güncellenme:

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi 'Organize İşler 2’nin çekimleri İstanbul’da devam ediyor. Ünlü yönetmen ve oyuncu, esnafın ve halkın çekimlere yoğun ilgi göstermesinden çok mutlu olduğunu belirtti.

Yılmaz Erdoğan’a yoğun ilgi

Yılmaz Erdoğan'nın kaleme aldığı, başrolünü üstlenip yönetmen koltuğuna oturduğu 'Organize İşler 2' filminin 26 Haziran'da başlayan çekimleri; İstanbul'un Kadıköy, Moda, İstiklal Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Kapalıçarşı ve Karaköy'de devam ediyor.

Haberin Devamı

Çekimler sırasında bölge esnafının ve halkın Yılmaz Erdoğan'a gösterdiği yoğun ilgi; bundan 13 yıl önce vizyona giren ilk 'Organize İşler' filminin repliklerinin hâlâ dillerde olması ise çekimlere büyük bir sinerji katıyor. Gösterilen ilgi ve sevgiye kayıtsız kalmayan Yılmaz Erdoğan, her fırsatta hayranları ile fotoğraf çektirirken civardaki esnafın ikramlarına kabul edip sohbetlerine de eşlik ediyor.

Uzun süredir Köyceğiz'de yaşayan Yılmaz Erdoğan, yeniden İstanbul ve İstanbullular ile buluşmanın keyfini 'Organize İşler 2' çekimleri ile yaşamaktan, halkın ve esnafın çekimlere gösterdiği samimi ilgiden ekip olarak çok memnun olduklarını belirterek, "İstanbul'un başrolde olduğu filmimizin çekimlerinin yapıldığı bölgelerdeki halkın sevgisi ve çekimler sürecinde bize, ekibimize verdikleri desteğin değeri ölçülemez. Bu büyük sevgiyi yaşamanın yanında, çekimlere gösterdikleri saygı ile de işimizi yapmamızı kolaylaştırıyorlar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Organize İşler 2' filmi, 4 Ocak'ta sinemalarda.

Yazarlar