Cadde Yokluğuna alışamadım annem!

Yokluğuna alışamadım annem!

30.09.2019 - 16:37 | Son Güncellenme:

Oyuncu Fulya Zenginer, 1.5 yıldır birlikte olduğu grafik sanatçısı sevgilisi Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturdu. 19 yıl önce babasını 1 yıl önce de annesini kaybeden Zenginer, sosyal medya hesabında yaptığı düğün paylaşımıyla herkesi duygulandırdı.  

Yokluğuna alışamadım annem

 

'Küçük Kadınlar' dizisiyle akıllara kazınan Fulya Zenginer, 1 buçuk yıldır birlikte olduğu grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile dün akşam evlendi. 19 yıl önce babasını 1 yıl önce de kalp krizi nedeniyle annesi kaybeden Fulya Zenginer'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım duygulandırdı.

Haberin Devamı

Yaşadığı acılardan dolayı düğün yapmak istemeyen Zenginer, bu zorlu süreçte yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Heyy. Şu arkada sarılan bizin Küntay'ımın annesi ve ben. Bunu şimdi bir videodan kestim. Şansa denk gelmişiz. Gönül'üm (Annesi) yanımda olmayacağı için düğün yapmak istememiştim, babamın yokluğuna alışmıştım ama annemin yokluğuna alışamadım.

Neyse onların (Evren anne ve babamın) gözlerine baktım ve bu düğün olmalı dedim... İyi ki de demişim harika bir gündür. Aynı kandan olmaya gerek yok koca bir ailem olduğunu bir kez daha gördüm. Ve siz, sizinle paylaşmak, mesajlarınızı okumak çok özeldi, teşekkürler. Daha güzelleri sizin olsun."

Yokluğuna alışamadım annem


Yazarlar