Cadde Yusuf Harputlu: Ben değil kuzenim yapmış

Yusuf Harputlu: Ben değil kuzenim yapmış

15.11.2018 - 15:23 | Son Güncellenme:

Türkücü Yusuf Harputlu, geçen günlerde gittiği bir mağazada çıkan tartışma sonrası, mağaza çalışanı Emine Y. ve Kader Y. adlı iki kadını yumrukladı. Olayın ardından Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak açıklama yapan türkücü 'Ben değil, kuzenim yapmış' dedi.

Yusuf Harputlu: Ben değil kuzenim yapmış

Yusuf Harputlu konu ile ilgili Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak açıklama yaptı. Harputlu, hakkında iki kadına dayak uyguladığı haberlerini yalanladı.

Haberin Devamı

İşte Yusuf Harputlu'nun açıklamaları:

"Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Neye göre böyle bir şey yaptığım ortaya çıktı? Özür dileyerek şunu sormak istiyorum. Şahsımın bu olayı gerçekleştirdiğime dair bir belge bir kamera kaydı var mıdır? Olay şöyle oldu, birincisi ben evli değilim. Bugüne kadar magazinle işim olmadı. Benim ahlaksızlığımı kimse görmedi bayanların savunmasız bir çiçek olduğunu her zaman söyledim."

'BEN DEĞİLİM KUZENİM YAPMIŞ'

"Benim kuzenim var ismi Serdar. Bana tıpatıp benziyor. Ben bu haberi şimdi gördüm olayı amcamdan biliyorum. Böyle böyle yaşanmış diye amcam bana söyledi. Her yerde o çocuğu ben zannediyorlar. Her yerde Yusuf Harputlu olduğunu zannediyorlar. Semte hiç gitmedim, semtteki AVM'ye gitmedim, dediğiniz yeri hiç bilmiyorum."