Cadde Yuvaya Dönüş'e gala

Yuvaya Dönüş'e gala

11.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

‘Yuvaya Dönüş’ filminin galası, iş ve sanat dünyasını buluşturdu. Başrolü üstlenen Furkan Palalı, “Türk erkeğinin kadınını sahiplenişini izleyeceğiz” dedi.

Yuvaya Dönüşe gala

Başrollerini Furkan Palalı, Megumi Masuki ve Burhan Öçal’ın paylaştığı ‘Yuvaya Dönüş’ filminin galası, önceki akşam Torun Center’da bulunan Artı Sahne’de yapıldı. Geceye, iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.
Gösterim öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Palalı, “Dil, din ve ırk gözetmeksizin, yaşanan güzel bir aşkı anlatıyor. Bir adamın aşkı için ne kadar fedakarlık yapabildiğini gösteriyor. Türk erkeğinin kadınına nasıl sahip çıktığını ve sahiplenişini izleyeceğiz” dedi. Filmde özel istihbaratta görevli bir subayı canlandıran Burhan Öçal ise, projenin Türkiye-Japonya ilişkilerine katkı sağlayacağını belirtti. Oyuncu, “İki ülke arasında 100 yıllık bir dostluk var, turizm açısından da etkili olacaktır” şeklinde konuştu.

Çekimleri İstanbul, Kapadokya ve Tokyo’da gerçekleşen yapım, İran-Irak savaşı sırasında 215 Japon vatandaşın Tahran’dan Türkiye’ye getirilişini ve olayın perde arkasında yaşanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Film, Türkiye’de yarın vizyona girecek, Japonya’da ise ekim ayında gösterimde olacak. EMRAH AKÇAAY

Yuvaya Dönüşe gala