Cadde Zeynep kıskanmış!

Zeynep kıskanmış!

10.11.2006 - 00:00 | Son Güncellenme:

Zeynep kıskanmış!

Zeynep kıskanmış


Kanal D'de, Müge Anlı ile yaptığımız 'Dobra Dobra'ya geçen cuma Zeynep Özal, Cenk Eren ve Tanyeli konuk olmuştu. Zeynep, annesi Semra Özal ile üç yıldır süren dargınlığı hakkında kameraların önünde konuşmak istemedi. Yayın sonrası Zeynep ile sohbet ettik. Anladığım kadarıyla, ana-kız arasında büyütülecek bir olay yok. Minik bir kıskançlık hadisesi!!! Zeynep'in iddiasına göre, anne Semra Özal oğlu Ahmet Özal'a hep daha fazla ilgi göstermiş. Bu da Zeynep'i derinden etkilemiş. Üç yıl önce Semra Hanım bir konuyla ilgili Zeynep'i telefonla arayıp konuşmak için eve çağırmış. Zeynep de gelmeyeceğini söylemiş. Ana-kız telefonda biraz didişmiş! Bunun üzerine Semra Hanım, Zeynep'in yüzüne telefonu kapatmış. Geçen üç yıl içinde bir daha ne Semra Hanım Zeynep'i, ne de Zeynep, Semra Hanım'ı aramış. Zeynep gerçek dargınlık nedenlerinin bu olduğunu söyledi. Biz sebebin Zeynep'in yazdığı 'Bir Kadın Birkaç Hayat' olduğunu sanıyorduk. Zeynep bu kitapta aile sırlarını ortaya döktüğü için Semra Hanım kızmış ve kızına darılmıştı. Tabii işin doğrusunu anlamak için bir de Semra Hanım'ı dinlemek
şart!

Reina sera kuruyor

Kanal D'de Müge Anlı ile birlikte sunduğumuz 'Dobra Dobra'nın yapımcısı sevgili Reyhan Şan ve program yapım koordinatörü Kübra Uygun ile Kuruçeşme'deki ünlü gece kulübü Reina'nın kışlık bölümüne gittik. Başaşçı Tevfik Alpaslan mönüyü yenilemiş. Herşey harikaydı. Bu arada Reina'nın patronu Mehmet Koçarslan'ın Bebek'te sebze yetiştirmek için sera kurmaya hazırlandığını duydum. Ajda Pekkan'ın, Polenezköy'deki evinde serası vardır. Yaz ve kış yediği tüm sebzelerini burada yetiştirir. Mehmet, Ajda Pekkan ile ahbaptır. Sera fikri buradan doğmuştur. Mehmet, serasında yetiştireceği organik sebzeleri sanırım Reina'da sadece yakın dostlarına ikram eder. Çünkü sera küçük. Buradan çıkan ürünün Reina'nın mutfağının ihtiyacını karşılaması mümkün değil. Tabi ki.

Deniz mayo oldu

Deniz Akkaya dolu dizgin gidiyor. Bunda menajeri Özgür Aras'ın büyük rolü var. Berk ve Home Store ile imzalanan reklam anlaşmaları hep Özgür'ün eseri. Özgür'ün Deniz üzerinde etkinliği ve de yararları gerçekten çok fazla. Deniz'in eli, ayağı gibi. Bu arada bir çorap ve iç giyim firması olan Berk, Deniz'in adıyla bir mayo koleksiyonu hazırlıyor: Sea by Deniz. İsim babası da yine Özgür Aras. Özgür, Deniz'in kankası Güzide Duran'ın da menajeri ve akıl hocası. Bu arada Özgür hafta sonu Boğaziçi Tıp Merkezi'nde bütün yağlarını aldırmış!!!

Nobu da geliyor

Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili, Beşiktaş Akaretler'deki tarihi 'Sıraevler'i aldı ve restorasyona çoktan başladı. Serdar Bilgili 'Sıraevler' için uluslararası otel zinciri W Hotel Groubu ile anlaşmış. Burada W Hotel açılacakmış. Otelin lokantası için de Londra'daki Zuma, Miami, Milano ve Newyork't şubeleri olan Nobu ile konuşuyormuş. Nobu'nun en büyük ortağı ünlü aktör Roberto De Niro. İstanbul ne kadar renkleniyor değil mi?

Emel Sayın İzmir'de

11 ve 12 Kasım'da, Emel Sayın, İzmir Konak'daki Atatürk Kültür Merkezi'nde sahne alacak. 'Atam Senin İçin Söylüyoruz' adlı bu iki konserin geliri Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu'nun yapımı için kullanılacak. Hemşerilerim bu gece kaçmaz. Hem Emel Sayın'ı dinleyeceğiz, hem Ata'yı anacağız, hem bağış yapacağız. Bilet için telefon: (0232) 483 85 20.



Önce Miami sonra Dubai

Rıza, Levent, Bülent Büyükuğur ve Berk Ekşioğlu'nun ortağı olduğu Doors Group'un İstanbul'da 6 lokali var: BJK Plaza'da Vogue, Ortaköy'de Anjelique, Tepebaşı'nda Wan-na, Etiler'de Da Mario, Levent'deki yeni açılan alışveriş merkezi Kanyon'un içinde Kitchenette ve Kanlıca'da A'jia otelin içindeki lokanta. Hafta sonu bir Beyoğlu turu yaparken Wan-na'nın da barına uğradım. Çok hareketliydi. Lokantayı ufaltıp, bara ağırlık vermişler. İçki satmak daha karlı iş! Levent Büyükuğur oradaydı. Yakında Kitchenette'i Amerika'nın Bodrum'u(!) Miami de açacaklarmış. Sırada Dubai de varmış. Anlaşılan dünya markası olmaya karar vermişler! Aile işleri tekstilcilik olan Büyükuğur biraderler lokanta işini daha çok sevdiler. Son bir bilgi: Rıza'nın söylediğine göre, yakın bir gelecekte Doors Group olarak borsaya girip halka da açacaklarmış. Ne ilginç! Borsada bir sosyete lokantası olacak. Berk, borsa işlerini iyi bilir. Doors halka açılıp tavan yaparsa inanın hiç şaşırmam. İş bilenin, kılıç kuşananın...