Cadde Ziynet Sali'den eğlence dolu gece

Ziynet Sali'den eğlence dolu gece

30.09.2018 - 11:06 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Ziynet Sali, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde unutulmayacak bir konsere imza attı.

Ziynet Saliden eğlence dolu gece

Yönetmen Nihat Odabaşı'nın hazırladığı özel ışık ve görsel sahne tasarımının yanı sıra dans dansçıların şovu geceye renk kattı.

Haberin Devamı

Gecede Sali’ye 300 kişilik çocuk senfoni orkestrası eşlik etti. Bursa Emine Örnek Okulu öğrencilerinden oluşan 100 kişilik müzisyen ve 200 kişilik vokal grubunun yer aldığı çocuk orkestrası Ziynet Sali ile beş şarkı seslendirdi. Gecede şarkıcıya, oyuncu ve dansçı Ada Alize’de şovlarıyla eşlik etti.

'AŞK BENİM İÇİN BİTTİ'
Geceye katılan şarkıcı Gülben Ergen, gazetecilerin ayrılığın nedenini sorması üzerine, "Bu konu benim için kapandı. Aşk bitti. Konuşmak istemiyorum. Konseri izlemeye geldim" diyerek yerini aldı.

'ALLAH BENİM CEZAMI VERDİ'
Geceye katılanlar arasında şarkıcı Emel Müftüoğlu da vardı. Yeni bir single çıkaracağını söyleyen şarkıcı, gazetecilerin "Gözünüzdeki rahatsızlık ne zaman geçecek ve güneş gözlüklerinizden ne zaman kurtulacaksınız?" sorusuna "Çok zor o iş. Allah bana ceza vermiş. Ben eskiden güneş gözlüğü takanlara sinir olurdum. Sanırım Allah’ta bana bu derdi verdi. Kısaca Allah benim cezamı verdi" diyerek dert yandı.