Cadde Çağla Şıkel'den sinemaya yeşil ışık

Çağla Şıkel'den sinemaya yeşil ışık

24.10.2016 - 18:04 | Son Güncellenme:

Sunucu Çağla Şıkel, önceki gün sevilen şarkıcı Alişan ile Axis İstanbul’da düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Bir saatlik etkinlik izdiham sebebiyle 2 saate yakın sürdü.

Çağla Şıkelden sinemaya yeşil ışık

Axis İstanbul’da sevenleri ile tek tek ilgilenen Alişan ile Çağla Şıkel, basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. En son Alişan’ın klibinde yer alan Şıkel, "Alişan benim dostum bütçe almadan tabii ki klibinde oynadım. Biz bir aile gibiyiz, aramızda para pul konuşmayız" dedi.

Haberin Devamı

Klipde ayrılan iki sevgiliyi canlandıran güzel model, oyunculuğu ile ilgili, "Alişan'a eşlik ettiğim klibe gelen yorumlardan oldukça memnunum, çok güzel yorumlar alıyorum. Dizi sinema filmi teklifleri sürekli olarak alıyorum. Bana uyacağını düşündüğüm bir proje olursa içinde olmak tabii ki isterim ama şu an için heyecanımı arttıracak bir proje yok. Olursa zaten seve seve paylaşıyor olurum" şeklinde konuştu.

Modellik hakkında yöneltilen soruları da yanıtlayan Şıkel, "Eskisi kadar defileler yoğun olarak Türkiye’de yapılmıyor maalesef. Sevdiğim güvendiğim tasarımcıların kıyafetleriyle yürümeyi tercih ediyorum. Birçok modacı arkadaşımın defilesinde yer aldım almaya da devam edeceğim. Her şeyden önce yürümeyi gerçekten seven, işini iyi yapmaya çalışan bir modelim" ifadelerini kullandı.