Ege Çak selamı Süper Lig’e!

Çak selamı Süper Lig’e!

25.05.2017 - 03:53 | Son Güncellenme:

Devler Arenası için adını Play Off’a yazdıran Göztepe, bugün yarı final ilk maçında Boluspor’u ağırlayacak. Bornova Stadı’ndaki maç, saat 21.30’da

Çak selamı Süper Lig’e

TFF 1. Lig’de normal sezonu 53 puanla beşinci sırada tamamlayıp Süper Lig yarışında adını Play Off’a yazdıran Göztepe, bugün yarı final ilk maçında dördüncü Boluspor’u konuk edecek. TRT Spor’dan naklen yayımlanacak maçın biletleri tamamen tükendi. Göz Göz’de Fuch ile Barış’ın durumu maç saati netleşecek.
Dev ekran kurulacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, maça gidemeyecekler için Güzelyalı’ya dev ekran kuracak. 14 yıl sonra ilk kez Süper Lig’in kapısına dayanan Göz-Göz’de taraftarlar, semti dev bayraklarla süsledi.
Başkan Mehmet Sepil, zorlu mücadele öncesi tüm İzmirliler’i destek olmaya davet etti, “Takımıma güvenim tam. Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” dedi. Kariyerinde 4 takımı Süper Lig’e çıkaran Teknik Direktör Yılmaz Vural da Bolu’ya karşı avantajlı bir skor elde edeceklerine inandığını söyledi, “Süper Lig için 3 final maçımız kaldı. Bolu iyi bir ekip ancak tur atlamak adına tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Taraftarımızın desteği ile istediğimizi alacağız” diye konuştu. Rövanş, 29 Mayıs Pazartesi günü Bolu’da oynanacak. Finale çıkacak takım, Giresun-Eskişehir eşleşmesinin galibiyle tarafsız sahada rakip olacak.