Ankara Çalışan Sahnesi Gala Yaptı

Çalışan Sahnesi Gala Yaptı

16.07.2018 - 16:22 | Son Güncellenme:

AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu: "AEDAŞ çalışanları arasında büyük yetenekler bulunuyor. Arkadaşlarımızı başarılı performanslarından dolayı tebrik ediyorum"

Çalışan Sahnesi Gala Yaptı

ANTALYA (AA) - Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş (AEDAŞ) çalışanlarının hayata geçirdiği Çalışan Sahnesi Tiyatrosu'nun galası yapıldı.

Haberin Devamı

AEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen gala gecesine çalışanların yanı sıra müşteriler ve paydaşları katıldı.

İzleyicilerin ilgi gösterdiği Çalışan Sahnesi, AEDAŞ tarafından tüketicilerden gelen istek, öneri ve şikayetlerin sebeplerini araştırmak, çalışanlarla empati kurma yeteneği geliştirmek, iş sağlığı ve güvenliği problemlerine dikkat çekmek amacıyla hayata geçirildi.

Tiyatro gösterisi ile bu yıl, sevgiliye beyaz mendil düşüren aşıklardan priz başında sabahlayan gençliğe, elektriğin varlığından haberdar olmazken beş dakikalık kesintiye sabrımızın kalmadığı anlara uzanıldı.

Gösteri öncesinde yine AEDAŞ çalışanları tarafından çekilen amatör fotoğrafların yer aldığı "Dünya Kadar Fotoğraf" sergisi de açıldı.

Haberin Devamı

Açıklamada görüşlerine yer verilen AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu, Çalışan Sahnesi ile AEDAŞ çalışanları ve müşterilerinin sesini sahneye taşıdıklarını belirtti.

Çalışan Sahnesi'nin en değer verdikleri projelerden biri olduğuna dikkati çeken Müdüroğlu, şunları kaydetti:

"Elektrik dağıtımı, zorlu ve bir o kadar da büyük sorumluluk gerektiren bir hizmet. Çalışma arkadaşlarım bu zorlu görevi yerine getirirken çeşitli problemlerle karşı karşıya kalıyor. Proje bizlere, sorunlara farklı bir bakış açısıyla yaklaşma şansı veriyor. Öte yandan hem Çalışan Sahnesi hem de Dünya Kadar Fotoğraf sergisi bize gösterdi ki AEDAŞ çalışanları arasında büyük yetenekler bulunuyor. Arkadaşlarımızı başarılı performanslarından dolayı tebrik ediyorum."

- Çalışan Sahnesi nasıl ortaya çıktı

AEDAŞ’ın Çalışan Sahnesi projesinin ilk adımı 2016 yılının ilk aylarında atıldı.

Tüm çalışanlardan bir mektup yazarak en çok karşılaştıkları sorular ve başlarından geçen ilginç anıların paylaşılması istendi. Çalışanlardan gelen 200’ün üzerinde mektup tek tek okundu ve bu soruların cevabı için 34 kişilik bir ekip oluşturuldu.

Söz konusu soruların cevabının tüm çalışanlarla paylaşımı için ise evrensel bir dil olan tiyatro seçildi.

Yine AEDAŞ çalışanlarından oluşan bir ekip 6 farklı senaryo yazarak sorunları tiyatro oyunu haline getirdi. Şirket içinden gönüllülük esasına dayalı olarak kurulan 18 kişilik amatör oyuncu kadrosu, 5 ay boyunca nefes, diksiyon ve oyunculuk eğitimi aldı.

Haberin Devamı

Proje kapsamında şirket dışından sadece yönetmen, dekor ve müzik desteği alındı.