Amasya Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı

23.03.2017 - 17:29 | Son Güncellenme:

.

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı

AMASYA (AA) - Gümüşhacıköy ilçesinde Çalışma Hayatında "Milli Seferberlik" Programı kapsamındaki teşvik ve destekler anlatıldı.

Haberin Devamı

Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Konferans salonunda, Çalışma ve İş Kur Amasya İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik İl müdürlüğü ve KOSGEB tarafından katılımcılara TOBB ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen milli istihdam seferberliği kapsamındaki teşvikler ve destekler konusunda bilgiler verildi.

GTSO Başkanı Can Keleş, yaptığı konuşmada, üretim ve istihdamın arttırılması için kamu ve özel sektör temsilcileri ile birlikte ellerini taşın altına koyacaklarını bir seferberlik için burada olduklarını ve özellikle tarım ve hayvancılık sektöründeki teşviklerden istifade etmek istediklerini söyledi.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel, istihdam ve teşvik programının işverenler açısından önemli avantajlar sağladığını belirterek, bölgemiz açısından son derece önemli olan bu çalışmalar için kapı kapı gezip bu teşvik ve destekleri anlattıklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Daha sonra İş Kur Amasya İl Müdürü Yılmaz tarafından sunum yapıldı.

Programa, Kaymakam Vekili Adem Balkanlıoğlu, KOSGEB Amasya İl Müdürü Bayram Ali Kukuş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, işverenler ve mali müşavirler katıldı.