Teknoloji Call of Duty: Black Ops III’ün Çıkış Tarihi ve Görüntüleri Sızdırıldı!

Call of Duty: Black Ops III’ün Çıkış Tarihi ve Görüntüleri Sızdırıldı!

27.04.2015 - 10:17 | Son Güncellenme:

Bu ayın başında yeni Call of Duty oyununun Black Ops III olacağı duyurulmuştu. Ayrıca 26 Nisan’da yani yarın oyun ile ilgili detayların açıklanacağı belirtilmişti. Biz oyun ile ilgili ayrıntılar için yarını beklerken, dün oyun hakkında çok önemli bilgiler sızdırıldı.

Call of Duty: Black Ops III’ün Çıkış Tarihi ve Görüntüleri Sızdırıldı

Birkaç farklı kaynaktan Call of Duty: Black Ops III‘ün posteri de dahil olmak üzere oyunun tanıtım materyallerine ait bazı görseller sızdırıldı. Paylaşılan posterde ise, oyunun için çıkış ve bazı ayrıntılar yer alıyor. Neredeyse her oyunu kasım ayında çıkış yapan Call of Duty’nin bu oyunu da kasım ayında çıkış yapacak. Tam tarih ise 6 Kasım. Oyunun çıkış tarihiyle birlikte PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağı da belli oldu.

Bununla birlikte posterin üzerinde yer alan yazılardan oyunun beta sürümünün yayımlanacağı ve oyunu ön sipariş verenlerin beta sürümüne doğrudan erişebileceği anlaşılıyor. Böylece Call of Duty: World At War’dan beri ilk defa oyunculara beta sürümüne erişim hakkı sağlanmış olacak. Görsellerin birinde yer alan Call of Duty: Black Ops III Zombies yazısından da anlaşılacağı gibi oyunun zombi modunun çıkacağı da kesinleşmiş oldu. Ayrıca yarın, oyunla ilgili detaylarında açıklanmasıyla birlikte ilk oyun içi videosunun da gösterileceği söyleniyor.

Birkaç gün önce de oyunun tanıtım videosu yayımlanmıştı. Videoda 1993'ten başlayarak yılları ifade eden sayılar gösteriliyor ve en son gösterilen sayı ise 2065. Muhtemelen bu, oyunun konu alacağı yıl olacak. Call of Duty: Black Ops III‘ün sızdırılan görsellerine yukarıda yer alan galerimizden ulaşabilirsiniz.