Egzersizler Resimli bacak inceltme egzersizleri

Resimli bacak inceltme egzersizleri

13.02.2017 - 16:17 | Son Güncellenme:

Bacak inceltme egzersizleri yaza girerken özellikle kadınların en çok aradığı egzersizlerden oldu. Yaza fit girip bacaklarını forma sokmak isteyenler bacak inceltme egzersizleri öğrenmek istiyor. İşte sizin için hazırladığımız bacak inceltme egzersizleri…

Resimli bacak inceltme egzersizleri

Kışı nerdeyse ortaladığımı bu günlerde yaza fit girme hazırlıkları da başladı. Plajlarda giyeceğimiz mayoların hakkını vermek için kolları sıvarken en çok bacak inceltme egzersizleri en çok aranan egzersizlerden oldu.

Ne kadar kilo verirsek verelim bacaklarımızı forma sokmak için spora ihtiyacımız oluyor. Ancak spora gitmek için vakti ve maddi imkânı olmayanlar haklı olarak evde rahatça yapabileceği bacak inceltme egzersizlerini arıyorlar. Bu nedenle size evde kısa bir süre ayırarak yapabileceğiniz bacak inceltme egzersizlerini sunuyoruz.

Basen eritme hareketleri

Bacaklarınızı forma sokacak 5 Bacak inceltme egzersizi


1.Hareket

Resimli bacak inceltme egzersizleri

Ayaktayken, ayaklarınızı hafifçe omuz hizasında açın. Bu pozisyonunuza bozmadan hafifçe oturma pozisyonu alın.

Oturma pozisyonunda 1 saniye kadar bekledikten sonra tekrar aynı şekilde ayağı kalkın.

2. Hareket

Resimli bacak inceltme egzersizleri

Yine ayakta yaptığınız bu harekette bacaklarınız birleşik olacak şekilde durmalısınız. Önce parmaklarınızın ucuna kalkın ve bu şekildeyken yavaşça dizlerinizi bükerek aşağı inin.
2sn. sonra tekrar aynı şekilde kalkın.

3. Hareket

Resimli bacak inceltme egzersizleri

Omuz genişliğinde açtığınız ayaklarınızı sabit tutarak bacaklarınızın arasına küçük plates topu koyun. Eğer top yoksa futbol topu genişliğinde olacak kadar havlu da koyabilirsiniz.
Topu bacaklarınızın arasında sıkı tutarak dizlerinizi bükerek aşağı inin . 2 saniye kadar bekledikten sonra tekrar kalkın.

4. Hareket

Resimli bacak inceltme egzersizleri

Bu sefer ayaklarınızı omuzlarınızın hizasından biraz daha fazla açarak durun ve ayaklarınızın uçları dışarıya baksın. 1lt pet şişesine koyduğunu suyu elinize alın ve göbeğinizin önünde dik bir şekilde tutun.

Pet şişeyi sabit tutarken, dizlerinizi kırarak oturur vaziyete gelin. Aşağı indikten sonra 1 saniye bekleyin ve yine şişeyi hareket ettirmeden kalkın.

5. Hareket

Resimli bacak inceltme egzersizleri

Öncelikle yere sırt üstü uzanın ve dizlerinizi ayaklarınızın tabanı yere değecek şekilde kırın. Dizlerinizin arasına plates top ve daha önce de dediğimiz gibi havlu alın.

Dizleriniz ile topu sıkın ve bu şekilde 30 saniye bekleyin. Bırakıp 10 saniye durun. Daha sonra tekrar sıkın.

Tatlı Krizlerinin Sebepleri Nedir?

Yazarlar