Cadde Çanakkale anısına senfonik konser

Çanakkale anısına senfonik konser

20.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İskender Paydaş tarafından Çanakkale Zaferi’ne ithafen 18 Mart’ta sahnelenen ‘Zamansız Şarkılar Senfonisi’, büyük beğeni topladı

Çanakkale anısına senfonik konser

Müzisyen İskender Paydaş, yeni projesi ‘Zamansız Şarkılar Senfonisi’ni Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yılında hayata geçirdi. Beşiktaş Fulya Sanat Merkezi’nde düzenlenen gecede sanatçının imzası olan parçaları yorumlayan orkestra, tarih yazan şehitlerimizi andı. Sahneye çıkmadan önce duygularını dile getiren sanatçı, “Bugün hem heyecanlı, hem gururlu, hem de çok duygusal hissediyorum. Şehitlerimizin anısının önünde saygıyla eğiliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Konserde Atiye, Serkan Çağrı, Özgün, Çiğdem Erken, İpek Açar ve Mirkelam gibi ünlü şarkıcılar da yer aldı. Sevilen parçaları seslendiren isimler, performanslarıyla alkış yağmuruna tutuldu. Gecenin sonunda hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen müzisyen, herkese teşekkür etti ve ekledi: “Ekip arkadaşlarımla özenli bir çalışma yürüttük. Hepimiz çok yorulduk ama bizi yalnız bırakmayan konuklarımızla mükemmel bir gece geçirdik.”