Cadde CANDICE 10’UNCU YIL İÇİN GELİYOR

CANDICE 10’UNCU YIL İÇİN GELİYOR

03.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Victoria’s Secret’ın en ünlü meleklerinden Candice Swanepoel, Dosso Dossi Fashion Show’un 10’uncu yılında podyuma çıkmak üzere Türkiye’ye geliyor

CANDICE 10’UNCU YIL İÇİN GELİYOR

Türkiye’nin en önemli moda şovu olan Dosso Dossi Fashion Show, 10’uncu yılında yine ses getirecek bir defileye hazırlanıyor. Her yıl ocak ve haziran aylarında gerçekleştirilen ve dünyaca ünlü top modelleri podyuma çıkartmasıyla adından söz ettiren moda şovu, bu kez dünyanın en güzel top modelleri arasında gösterilen Candice Swanepoel’ü ağırlayacak. 16-21 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show kapsamında Antalya’ya gelecek olan Swanepoel, düzenlenecek defileye baş manken olarak çıkacak.

Haberin Devamı

‘Ülkemizin tanıtımına katkı sağlıyoruz’

10 yılda gerçekleştirdikleri organizasyonlarda Türk hazır giyim firmalarının ürünlerini dünyaya pazarladıklarını belirten Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “Her organizasyonumuz bir öncekinden daha çok ses getiriyor. Ünlü top modelleri Türkiye’ye getirerek ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlıyoruz” dedi. Swanepoel Türkiye’de ilk kez bir defileye çıkacak.