Ankara Çankayalı Muhtarlar Antalya'da Buluştu

Çankayalı Muhtarlar Antalya'da Buluştu

15.10.2017 - 11:22 | Son Güncellenme:

.

Çankayalı Muhtarlar Antalyada Buluştu

Çankayalı muhtarlar, Çankaya Belediyesinin üçüncüsünü düzenlediği eğitim ve bilgilendirme seminerinde Antalya’da bir araya geldi.
Çankaya Belediyesinin ilçede görev yapan muhtarlarla daha güçlü iletişim kurabilmek ve onların taleplerini alabilmek amacıyla üçüncüsünü düzenlediği ‘Eğitim ve Bilgilendirme Semineri’ Antalya’da gerçekleşti. İlkini Eskişehir’de, son iki toplantısını da Antalya’da düzenleyerek muhtarların taleplerini karşılıklı diyalogla dinleyen Çankaya Belediyesi, muhtarların kısa bir tatil yapmasına da olanak sağladı. Muhtarların buluşmasına katılan Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcıları Nafiz Kaya ile Anıl Sevinç, belediyenin çalışmaları, hizmetleri ve projeleri hakkında ayrı ayrı sunum yaptı. Muhtarlar da kendi bölgelerindeki vatandaşların taleplerini doğrudan başkan yardımcılarına ilettiler. Muhtarların bir araya gelerek kaynaşma ortamı oluşturdukları toplantıda ayrıca, Çankaya Belediyesinin çalışmalarından dolayı başkan yardımcılarına teşekkür plaketi sunuldu.
Bünyesinde bulundurduğu 124 mahalle ile Türkiye’nin en büyük ilçesi konumundaki Çankaya’nın sorumluluğu ve bilinci ile hareket ettiklerini belirten ve çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştirdiklerini dile getiren muhtarlar, belediye ile birlikte daha aktif çalışmalar yürütmeleri konusunda görüş birliğine vardı. Toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen muhtarlar, yaz ayını andıran Antalya’da dinlenme fırsatı da yakalarken Manavgat Şelalesi’nde yorgunluklarını attı.