Çankırı Çankırı'da Şehit Ve Gazi Ailelerine Bisiklet Hediye Edildi

Çankırı'da Şehit Ve Gazi Ailelerine Bisiklet Hediye Edildi

17.10.2017 - 16:33 | Son Güncellenme:

.

Çankırıda Şehit Ve Gazi Ailelerine Bisiklet Hediye Edildi

Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Sağlık İl Müdürlüğü ortak olarak şehit yakınları ve gazi ailelerine bisiklet hediye etti.
Çankırı İsmail Özdemir Huzurevinde gerçekleştirilen bisiklet dağıtım törenine Vali Yardımcısı Abdullah Arslaner, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, daire amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, "Bugün Sağlık İl Müdürlüğümüz ile birlikte şehit yakıları ve gazilerimiz ile bir etkinlik daha yapalım istedik. Sağlıklı yaşam çerçevesinde bisiklet kampanyaları olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Sağlık İl Müdürlüğü ile bir yazışalım. Şehit yakınlarına, gazilerimize ve onların torunlarına ve gençlerine birer bisiklet hediye edelim dedik. Bizim bu teklifimiz uygun görüldü. Gerçekleştirilen protokol çerçevesinde bize 200 adet bisiklet teslim edildi" dedi.
İl Müdürü Yıldırım, sağlıklı yaşamın önemine vurgu yaparak, "Sağlık kadar kıymetli bir değer yok. Yaşımız ne olursa olsun, mutlaka bir spor ile, ya da etkinlikle uğraşalım. Bu bizim yararımıza olan bir şeydir" ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından bisikletler sahiplerine teslim edildi. 200 adet verilecek olan bisikletlerden 60 tanesi program esnasında verildi. Bisikletleri götüremeyenlere ise hediyeleri kargo ile gönderilecek.