Çankırı Çankırı'nın yeni valisi Mesut Köse göreve başladı

Çankırı'nın yeni valisi Mesut Köse göreve başladı

08.06.2016 - 17:42 | Son Güncellenme:

Çankırı Valiliği’ne atanan Mesut Köse göreve başladı.

Çankırının yeni valisi Mesut Köse göreve başladı

Çankırı Valiliği’ne atanan Mesut Köse göreve başladı.
Vali Köse, Çankırı Valiliği önünde bürokratlar ve siyasetçiler ile STK temsilcilerinin oluşturduğu kalabalık tarafından karşılandı. 1989 yılında kaymakamlığa başladığını ifade eden Köse, "26 yıllık kamu hizmetimiz var. Muhtelif görevlerde bulundum. Kaymakamlık, KİK Uluslararası İlişkiler Başkanlığı, Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı, Muhtelif İktisadi Teşebbüslerinde Yönetim Kurulu üyelikleri ve başkanlıkları gibi görevlerde bulundum. Alınan kararla da Çankırı Valiliği’ne atandım. Benden önceki arkadaşım Vahdettin Özcan beye teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Vali Köse, bütün çalışmaların şeffaf olacağını ifade ederek, gazetecilerin doğru bilgilere kolaylıkla ulaşabileceğini kaydetti. Hedefleri belirleyebilmek için kenti tanımak gerektiğinin altını çizen Köse, kendisini karşılamaya gelen bürokratlarla sohbet etti.
Köse’yi, Belediye Başkanı irfan Dinç, Rektör Ali İbrahim Savaş, Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, ilçe ve belde belediye başkanları ile STK temsilcileri ve bürokratlar karşıladı.