Cadde Müge Anlı'nın programında cinayet itirafı!

Müge Anlı'nın programında cinayet itirafı!

14.05.2016 - 10:53 | Son Güncellenme:

Konya'da 26 yıl önce işlenen cinayetin zanlısı Ali Ekmekçi, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına konuk oldu. Ali Ekmekçi, yengesiyle yasak aşk yaşadığını ve abisini öldürdüğünü söyledi.

Müge Anlının programında cinayet itirafı

Gündeme '26 yıl önce işlenen yasak aşk cinayeti' olarak yansıyan Sami Ekmekçi cinayeti ile ilgili canlı yayına konuk olan Ali Ekmekçi, cinayet ile ilgili detaylı bilgiler aktardı.

Haberin Devamı

ALİ EKMEKÇİ NEDEN TUTUKLANMIYOR?

Abisi Sami Ekmekçi'yi öldürdüğünü ve bir su kuyusuna attığını itiraf eden Ali Ekmekçi, şuan tutuksuz olarak yargılanıyor. Cinayetin 26 yıl önce işlenmiş olması, cesedin şu ana kadar bulunamaması nedeniyle davada zaman aşımı söz konusu oldu.

CİNAYETİ BÖYLE ANLATTI

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının yorumcularından hukukçu Rami Bey, dava ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Savcı farklı bir yol izleyebilir. Cinayet zanlılarını tutuklamak için çalışma yapacağım" dedi.

BABASINI KAYIP OLARAK ARIYORDU

Kayıp zannederek yıllarca babasını aradığını belirten Yasin Ekmekçi, annesi ve amcasının zaman aşımından serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Annesi ve amcasının tutuklu olarak yargılanması ve gerekli cezayı almasını isteyen Yasin Ekmekçi, hukuki mücadele başlatmak için İstanbul’dan Konya’ya geldi.

Haberin Devamı