Cadde CANNES’da kıyafetler konuştu

CANNES’da kıyafetler konuştu

19.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cannes Film Festivali’nde yarışan filmlerin gösterimi sürerken, galaların en çok konuşulan bölümü kırmızı halıda yürüyen dünya yıldızları oluyor

CANNES’da kıyafetler konuştu

Dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen Altın Palmiye sahiplerini ararken, Cannes’da kırmızı halıda ünlüler birbirleriyle yarışıyor. Başrollerinde ünlü yıldız Cate Blanchett’in oynadığı Carol filminin galası pazar günü yapıldı. Galaya Rus model Natasha Poly, Monako Prensesi Charlotte Casiraghi, İngiliz aktris Sienna Miller, Salma Hayek ve Farhiye Evcen gibi ünlü isimler katıldı. İddialı tasarımların boy gösterdiği kırmızı halı da Poppy Delevingne, Burberry tasarımı, yeşil renkli transparan detaylı tuvaletini pırlanta gerdanlıkla süsledi.
Carol filminin başrol oyuncusu Cate Blanchett, Giles Deacon tasarımı gece mavisi grafik baskılı straplez ve kabarık elbisesiyle elegan bir görünüm elde etti. Sade bir makyaj tercih eden Blanchett’in sırtındaki kurdela detayı elbiseye romantik bir yorum kattı.
Gecenin en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Monako Prensesi Charlotte Casiraghi, Gucci tasarımı çiçek desenli şifon bir elbise tercih etti. Casiraghi, sade bir makyajla süslediği elbisesi ile duru güzelliğini ortaya çıkardı. Prensesin duru güzelliği, bir döneme damga vuran Monako Prensesi Grace Kelly’e benzetildi.