Kültür Sanat Cansu Çevik Turan'ın ilk romanı yayımlandı

Cansu Çevik Turan'ın ilk romanı yayımlandı

22.11.2017 - 16:50 | Son Güncellenme:

Pena Yayınları’nın yeni yazarı Cansu Çevik Turan’ın, ilk romanı “Yol Ayrımı” yayımladı.

Cansu Çevik Turanın ilk romanı yayımlandı

Hayatında hiç ciddi bir ilişkisi olmayan, kendi halinde, ayaklarının üzerinde duran bir kadın olan Melda’nın, gerçek aşkı kendisinde bulduğuna inandığı Sinan karakteriyle yaşadığı inişli çıkışlı, tutku dolu beraberlikten sonra gerçeklerin yol açtığı kalp kırıklarını anlatıyor.

Haberin Devamı

Arkadaşı sayesinde tanıştığı Sinan ile hayatında birçok ilkini, saklı tuttuğu duygularını ortaya çıkaran Melda, kendini daha önce hiç yaşamadığı bir dünyanın ortasında bulur. Beraber yaşadıkları gel-gitli, onca güzel şeyin ardından öğrendiği gerçek ile tüm duyguları yıkılan Melda, hayatının bundan sonraki süreci bir karar vermek zorundadır.

Bir gün yapması gereken ama hep kafasında düşünmek istemediği yerlere ötelediği ayrılık konuşmalarını yapamayanlar, Cansu Çevik Turan’ın “Yol Ayrımı” kitabında, her insanın hayatında yol ayrımları olduğuna tanıklık edecekler ve Melda’nın yol ayrımlarında ona yol arkadaşı olacak ya da Melda’yı kendi yol ayrımlarına yol arkadaşı yapacaklar.

Kitap Hakkında:
Türkiye’nin tartışmasız en çok okunan kadın yazarlarından biri olan Sarah Jio olmaya aday yeni bir yazar doğuyor. Melda yirmili yaşlarının sonunda İstanbul’da yalnız yaşayan ve metin yazarlığı yapan, kendi halinde bir kadındır. Bugüne kadar yaşadığı ciddi bir ilişkisi olmayan Melda’nın birlikte çalıştıkları şirket sahiplerinden biri olan Mert adında bir arkadaşı vardır. Mert Melda’yla bir ilişki yaşamak isterken Melda ona karşı bir şey hissetmediği için aralarında adı konulmamış bir ilişki vardır. Bir gün Mert birlikte iş yaptıkları insanların geldiği bir davete Melda’yı da götürür ve Melda orada Mert’in tanıştırdığı Sinan diye bir adamı görür. Melda’nın yol ayrımları kendini göstermeye başlar.

Haberin Devamı

Yazar Hakkında:
İstanbul’da yaşayan Cansu Çevik Turan Halkla İlişkiler bölümü mezunu. Mesleğine bu alanda devam eden yazarın hayatı boyunca en sevdiği sığınağı okumak ve yazmak. Her zaman yazacak bir hikâyesi olduğuna inanan yazarın ilk romanı Yol Ayrımı.