Gündem Cansu kurtulabilecek mi? Elimi Bırakma 42. bölüm fragmanı yayınlandı!

Cansu kurtulabilecek mi? Elimi Bırakma 42. bölüm fragmanı yayınlandı!

25.05.2019 - 19:14 | Son Güncellenme:

TRT’nin sevilen dizisi Elimi Bırakma’nın 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta heyecanın giderek arttığı dizide, bu bölümde de yine izleyenleri meraklandıracak gelişmeler yaşanacak. Kazada ağır yaralanan Cansu’nun durumu ne olacak? Azra ve Cenk, Burhan’ın tuttuğu adamların elinden kurtulabilecekler mi? İşte Elimi Bırakma 42. yeni bölüm fragmanından heyecan dolu anlar...

Cansu kurtulabilecek mi Elimi Bırakma 42. bölüm fragmanı yayınlandı

Elimi Bırakma her Pazar saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor. İlgiyle izlenen dizide bu hafta da yine heyecan dolu gelişmeler yaşanacak. İşte Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin heyecan dolu fragmanı…

Haberin Devamı

ELİMİ BIRAKMA 42. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azra’nın Faruk tarafından kaçırıldığından emin olan Cenk onu aramaya başlar. Azra’nın bıraktığı ipucu sayesinde Azra’ya ulaştığında katilin Burhan olduğu gerçeğini öğrenir.

Kızının kaza geçirmesinin sebebinin Burhan olduğundan habersiz olan Sumru, ölüm kalım savaşı veren Cansu’nun başındadır.

Öte yandan Burhan’ın katil olduğundan şüphelenen Azmi ve Mesut onu takip ederken, aslında adım adım Azra ve Cenk’e ulaşacaklarının farkında değildirler.

Kazada ağır yaralanan Cansu’nun durumu ne olacak? Azra ve Cenk, Burhan’ın tuttuğu adamların elinden kurtulabilecekler midir?

ELİMİ BIRAKMA 42. BÖLÜM 1. FRAGMANI

ELİMİ BIRAKMA 42. BÖLÜM 2. FRAGMANI