Teknoloji Captain Marvel'in yaşlı kadına yumruk atma nedeni ortaya çıktı

Captain Marvel'in yaşlı kadına yumruk atma nedeni ortaya çıktı

04.12.2018 - 14:19 | Son Güncellenme:

Marvel’ın ilk kadın süper kahramanı Captain Marvel'ın yeni fragmanı yayınlandı. İlk fragmanda dikkat çeken Captain Marvel’in yaşlı kadını yumruklama sebebi de böylece ortaya çıktı.

Captain Marvelin yaşlı kadına yumruk atma nedeni ortaya çıktı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Captain Marvel'in eylül ayında yayınlanan ilk fragmanı büyük bir heyecan yaratsa da, film ve karakterle ilgili pek fazla detay vermemişti. Filme dair yeni fragman, Carol Danvers hakkında pek çok şeyi açığa çıkarıyor.

İlk fragmanda durduk yere yumruk yiyen yaşlı kadının da neden yumruklandığı, bu fragman ile birlikte açığa çıkmış oldu. Aslında bir Skrull olan teyze yumruklanırken, arkadan Samuel L Jackson’un sesini duyuyoruz: “Yani, Skrullar kötü adamlar mı?” Fragmanda yaşlı kadın, hızlı hareket ederek Carol Danvers’e saldırıyor. Buradan onun Skrull olduğunu anlayabiliriz.

Captain Marvel'de Kree ve Skrull arasındaki savaş Dünya'ya gelecek. Oscar ve Altın Küre ödüllü oyuncu Brie Larson’ın başrolde olacağı Captain Marvel'ın oyuncu kadrosunda evrenin Nick Fury’si Samuel L. Jackson, iki Oscar adayı Jude Law, Ben Mendelsohn, Lee Pace, Djimon Hounsou, Annette Bening, hazırlanan Clark Gregg, Gemma Chan ile Lashana Lynch gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Filmin yönetmenliğini ise Tepetaklak Nelson, It's Kind of a Funny Story ve Mississippi Grind filmleriyle tanınan Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisi üstleniyor.

Captain Marvel, Türkiye'de 8 Mart 2019'da vizyona girecek. Avengers 4 fragmanının ise 5 Aralık tarihinde yayınlanması bekleniyor.