Kültür Sanat Carla Bruni'nin İstanbul heyecanı

Carla Bruni'nin İstanbul heyecanı

07.11.2017 - 15:57 | Son Güncellenme:

Carla Bruni, 73 Organizasyon ve Piu Entertainment organizasyonu ile 13 Aralık'ta İstanbul'da  müzikseverlerle buluşacak.

Carla Bruninin İstanbul heyecanı

Güzelliğinin ardından, şarkılarıyla da binlerce insanı kendine hayran bırakan Carla Bruni, 73 Organizasyon ve Piu Entertainment organizasyonu ile 13 Aralık'ta İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

American Express ana sponsorluğunda gerçekleşecek konserde, yeni albümü "French Touch"dan ve eski şarkılarından bir repertuvar ile müzikseverlerin karşısına çıkacak olan Carla Bruni, yeni albümünün tanıtım turnesine Atina'dan başladı. Atina' da tesadüfen karşılaştığı Türkiye' nin dünyaca ünlü top modeli Tülin Şahin' le de bir araya gelen Bruni, Istanbul' a gelmekten duyduğu heyecanı belirterek Tülin Şahin aracılığı ile İstanbul' a sevgilerini iletti.

Tülin Şahin' e yeni albümü 'French Touch' ın kendisi için öneminden bahseden Bruni, 'Bazı şarkılar vardır, ilk dinlediğinizde vurulursunuz. Ben buna ilk görüşte aşk - “coup de foudre” - diyorum. İlk dinlediğimde beni baştan çıkaran şarkıları yorumladığım bir albüm yaptık. İngilizce şarkılar söylüyorum ama aksanım şarkılara o kadar çok yansıyor ki, albümün adını bu sebeple 'French Touch' koymayı uygun bulduk. Bu albüm özetle, tüm zamanların en sevilen şarkılarına benden minik bir Fransız dokunuşu oldu’ dedi.

Haberin Devamı

İstanbul konser tarihi 13 Aralık olan Bruni, aynı gün doğum gününü kutlayacak olan Tülin Şahin'i konserine davet etti ve 23 Aralık’ta da kendi doğum günü olduğunu belirterek beraber kutlama sözü verdi. Carla Bruni' nin mütevaziliğinden ve sıcak yaklaşımından son derece etkilenen Tülin Şahin, ‘önceden planlanmış bir röportaj değildi. Kendisinin de konser için Atina'da olduğunu öğrenince hemen iletişime geçtik ve bir araya geldik. Gerek kendisinin gerek eşinin samimi ve sıcak davranışları çok etkileyiciydi. Buluştuğumuz günün akşamı PallasTheatre'daki konserine davet etti. Konserden çıkan herkes büyülenmiş gibiydi’ diye belirtti.

ŞAŞIRTAN KULİS İSTEKLERİ

Konser öncesindegönderilen kulis istekleri ise organizasyon şirketini hayli şaşırttı.
Pek çok müzisyenin aksine, oldukça mütevazi bir kulis talep listesi olan Carla Bruni, havlu, çerez, meyve, alkolsüz içecekler ve organik yiyecek ve içecekler dışında hiçbir talepte bulunmadı.


Tükenmek üzere olan salon biletleri haricinde, sınırlı sayıda VIP bileti de satışta olan konser için sahne detayları ise çok yakında açıklanacak.