Gündem Çarşamba'da gözaltına alınan 2 kadın hakim serbest bırakıldı

Çarşamba'da gözaltına alınan 2 kadın hakim serbest bırakıldı

20.10.2016 - 14:43 | Son Güncellenme:

Samsun'da Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Çarşamba İlçe  Adliyesi'nde görev yapan kadın hakimler E.S. ve R.A. gözaltına alındı.Adliyeye çıkartılan iki kadın hakim adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çarşambada gözaltına alınan 2 kadın hakim  serbest bırakıldı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şuçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bugün FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Çarşamba İlçesi'nde Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon gerçekleştirdi. Polis, Çarşamba İlçe Adliyesi'nde görevli hakimler E.S. ve R.A.'yı soruşturma kapsamında gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve adliyedeki bürolarında arama yapıldı.

Haberin Devamı

SERBEST BIRAKILDILAR

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Çarşamba Adliyesi'nde görevli hakimler E.S. ve R.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen ve Cumhuriyet Başsavcı Vekilince ifadeleri alınan hakimler, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı.