Editörün Seçtikleri Caudalie'den Peeling ikilisi

Caudalie'den Peeling ikilisi

06.09.2016 - 17:20 | Son Güncellenme:

Cildi derinlemesine temizlemek için özel olarak formüle edilen doğal içerikli iki özel peeling…

Caudalieden Peeling ikilisi

Cildin uygulanan bakımlardan tam anlamıyla yararlanabilmesi için mükemmel bir şekilde temizlenmiş olması gerekir. Hassas ya da derinlemesine temizlik sunan iki farklı Caudalie peelingi, cildin tüm temizlik ihtiyacını karşılayarak güzellik ritüelinin etkinliğini arttırıyor. %97 doğal içerikle formüle edilen bu iki peeling; cildi temizler, ton eşitsizliğine neden olan ölü hücrelerden arındırır ve en önemlisi bakımların etkisini arttırmak için cildi hazırlar.

Gentle Buffing Cream
Hassas ciltlerin favorisi Gentle Buffing Cream cildi pürüzlerden ve ölü hücrelerden hassasça arındırarak cilde yumuşak ve ışıltılı bir görünüm kazandırır. Üzüm yağı ve akasya balı içeren zengin formülüyle cildi nazikçe temizler ve rahatlatır. Lavanta ve limon notaları içeren fitoaromatik kokusuyla rahatlatır.

İçindekiler: Peeling etkisi sunan doğal jojoba mikro tanecikleri, besleyici uzum çekirdeği yağı, yatıştırıcı akasya balı.

Uygulama: Haftada 1 veya 2 kez nemli yüz ve boyun bölgesine göz çevresi haricinde uygulayın. T noktasına odaklanarak dairesel hareketlerle masaj yapın ve ardından su ile durulayın.

Deep Cleansing Exfoliator
Karma ve yağlı ciltler başta olmak üzere tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan Deep Cleansing Exfoliator cildi arındırır ve kurutmadan temizler, cilt pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüm kazanır.

Soyucu mikro partiküller sayesinde cilt kusurları ve gözenekler derinlemesine temizlenir. Greyfurt ve nane notalarıyla arındıran dokusu gerçek bir rahatlama sağlayan ferahlık duygusu verir.

İçindekiler: Mısırdan elde edilen doğal soyucu mikro partiküller, nemlendirici uzum posası, ferahlatıcı mentol.
Uygulama: Haftada 1 veya 2 kez nemli yüz ve boyun bölgesine göz çevresi haricinde uygulayın ve ardından su ile durulayın.

Yazarlar